ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεκινάει η ITO δράση στη Λάρισα

Μετά το σούπερ επιτυχημένο INTERSPORT Tennis Open στον Όμιλο Αθηνών τον περασμένο Μάρτη, η τενιστική δράση μεταφέρεται στη Λάρισα και συγκεκριμένα στον πιο δραστήριο Όμιλο της Θεσσαλίας, αυτόν της Νίκαιας όπου το διάστημα 6-17 Ιουνίου θα διεξαχθεί το δεύτερο τουρνουά του Intersport Tennis Tour 2012. 

Το σημαντικότερο μη επαγγελματικό τουρνουά που διεξάγεται στη χώρα μας, ταξιδεύει στη Λάρισα και υπόσχεται πλούσια δράση στα hard courts του Ομίλου Αντισφαίρισης Νίκαιας (www.nikeatennisclub.gr).

Το INTERSPORT Tennis Open Larisa θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 17 Ιουνίου και θα δώσει σε όλους τους τενίστες της ευρύτερης περιοχής τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα σπουδαίο και οργανωμένο τενιστικό event.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη φορά φέτος στον Όμιλο Αντισφαίρισης Νίκαιας, θα διεξαχθούν αγώνες για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και επιπέδων ενώ θα υπάρξει παράλληλα και η  κατηγορία OPEN ανδρών στην οποία θα συμμετάσχουν αθλητές υψηλού επιπέδου.

Με τη συμμετοχή τους στο τουρνουά όλοι οι αθλητές θα λάβουν από ένα τεχνικό μπλουζάκι TECNOpro, δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης ΚΟΡΠΗ SportMax και Nestlé Fitness, ενώ οι μπάλες των αγώνων θα είναι Wilson.

Οι κληρώσεις για τις κατηγορίες πραγματοποιήθηκαν και όλοι πλέον περιμένουν την έναρξη της διοργάνωσης την ερχόμενη Τετάρτη (06/06).

Στην κατηγορία Όπεν που υπάρχει το prize money των 1200€, το Νο1 του ταμπλό καταλαμβάνει ο Χρήστος Κεϊσίδης ενώ στο Νο2 βρίσκεται ο επίσης Θεσσαλονικιός, Φρέντι Γεωργούδας με τους ντόπιους Αμούτζα και Σιδεράκο να βρίσκονται στο Νο3 και Νο4 του ταμπλό αντίστοιχα.

Στο γυναικείο ταμπλό 14-29, ξεχωρίζει η συμμετοχή της Νικολέττας Βλαϊκούδη η οποία έχει αντίπαλο δέος την Βάγια Κουτσικοπούλου.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

http://tennis24.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις