Σταρ του Χόλιγουντ πρόσφερε ροζ υπηρεσίες έναντι 1 εκατ. δολαρίων!

Δημοσιεύθηκε στις: 2 Ιουνίου 2012, 19:16

Ανάμεσα σε αυτούς με τους οποίους η ηθοποιός φέρεται να έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή είναι ο πολιτικός Bo Xilai, ο οποίος εκδιώχθηκε από τοΚινεζικό Κυβερνητικό κόμμα, εν μέσω ισχυρισμών ότι ο ίδιος και η σύζυγός του είχαν εμπλακεί στη δολοφονία του επιχειρηματία Neil Heywood.

Η 33χρονη Zhang είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του κινηματογράφου τηςΚίνας με τρεις υποψηφιότητες για τα βραβεία BAFTA, με αποτέλεσμα το σκάνδαλο το οποίο έχει προκληθεί να είναι τεράστιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κίνα, η διάσημε σταρ κοιμήθηκε με τον Μπο τουλάχιστον δέκα φορές μεταξύ 2007 και 2011 σε αντάλλαγμα μεγάλων χρηματικών ποσών. Οι μυστικές ερωτικές τους επαφές φέρεται να έχουν λάβει χώρα στο Πεκίνο,με την χρηματική αμοιβή να φτάνει στο 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε συνεύρεση!

Μάλιστα, την πρώτη τους συνάντηση φαίνεται να έχει κανονίσει  ένας πανίσχυρος επιχειρηματίας, ονόματι Xu Ming, ο οποίος φέρεται να έχει πληρώσει συνολικά το ποσό των 18 εκατομμυρίων δολαρίων την Zhang, για τις ερωτικές υπηρεσίες της από το 2007.

Newsbomb.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ