ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ψάχνουν για προπονητικό κέντρο στην ΑΕΛ

Αυθημερόν ταξίδι έκαναν την Παρασκευή (01/06) οι ιθύνοντες της ΑΕΛ προκειμένου να βρουν το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας, για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο προπονητής, Μιχάλης Ζιώγας, μαζί με το γυμναστή, Γιώργο Πήδουλα, ταξίδεψαν για να επιθεωρήσουν ιδίοις όμμασι, δύο αθλητικά κέντρα, εν όψει του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ομάδας, που θα διαρκέσει περίπου 15 ήμερες.

Στην ΑΕΛ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπως όλα δείχνουν, δεν θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι, με τους «βυσσινί» να ψάχνουν άλλους προορισμούς. Μετά από δύο χρόνια όπου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας διεξαγόταν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, η ΑΕΛ πιθανότατα θα αλλάξει το μέρος.

Έτσι, στην ομάδα του κάμπου είδαν άλλες λύσεις με το ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Σαμαρίνα στα Γρεβενά, Samarina Resort, να είναι ένας πιθανός προορισμός. 48 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από την πόλη των Γρεβενών και σε υψόμετρο 1.600 μέτρων.

Επίσης έγινε επίσκεψη από το τεχνικό επιτελείο στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας και συγκεκριμένα τον Άγιο Παύλο (Κουτσούφλιανη) σε υψόμετρο 1300 μέτρων στο όρος Βέρμιο, που απέχει 15 χλμ. από την πόλη της Νάουσας και αποτελεί ένα πιθανό προορισμό.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΛ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

aelole.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις