Δύο συλλήψεις για φρουτάκια στο Βόλο

Δημοσιεύθηκε στις: 1 Ιουνίου 2012, 15:55

Συνελήφθησαν ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση χθες το μεσημέρι στο Βόλο μία γυναίκα κι ένας άνδρας ηλικίας 68 και 38 ετών αντίστοιχα για διενέργεια τυχερών – απαγορευμένων παιγνίων.

Ειδικότερα, εντός καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου – καφετέρια συνελήφθησαν οι δύο ημεδαποί, διότι κατελήφθησαν, ως προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος και πελάτης και αντίστοιχα, να διεξάγουν – μετέχουν σε τυχερό παίγνιο, χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος που απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου, αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου προκειμένου να συλληφθεί.

Η διεξαγωγή τυχερών παιγνίων γινόταν σε τέσσερα πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών (κεντρική μονάδα – οθόνη – πληκτρολόγιο – ποντίκι) που ήταν εγκατεστημένοι σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του καταστήματος και λειτουργούσαν σε περιβάλλον δικτύου ελεγχόμενα από μία  κεντρική μονάδα (server) με οθόνη και αντίστοιχο πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Επιπλέον, ο χώρος του καταστήματος όπου διεξάγονταν τα τυχερά παίγνια, καθώς και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές δεν είχαν πιστοποιηθεί ως προς τη λειτουργία τους από την αρμόδια Αρχή.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • Πέντε κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών
  • Πέντε οθόνες – πληκτρολόγια – ποντίκια

Επίσης, κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 185 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια τυχερών παιγνίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ