ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Επιστημών Λάρισας  και ο ΣΕΠ Ν. Λάρισας (παλαίμαχοι), διοργανώνουν Φιλανθρωπικό τουρνουά «ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», για την οικονομική & υλική ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων, την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012 και ώρα5 μ.μ. στο γήπεδο της ΑΕΛ F.C. ARENA.

Θα πραγματοποιηθούν 4 αγώνες των 30΄.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι ομάδες: ΣΕΠ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ (ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ & ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης επισκέφθηκαν χθες τον αναπληρωτή Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Σπ. Μπαρμπούτη στον οποίο εξήγησαν τον τρόπο της υποστήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, μέσω του φιλανθρωπικού αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, πέρα από το συμβολικό εισιτήριο των 3 ευρώ που θα πληρώνει όποιος θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα, θα μπορεί επίσης να προσφέρει και τρόφιμα, αφού θα υπάρχει υποδομή για την παραλαβή τους και την απόδοση τους στο κοινωνικό παντοπωλείο.
Ο κ. Μπαρμπούτης τους ευχαρίστησε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκδήλωση.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και η εταιρεία ΑΦΟΙ ΦΛΩΡΟΥ Α.Ε. (Εμπόριο & Επεξεργασία Μετάλλων – Ανακύκλωση Αμπελότοποι Ομορφοχωρίου Λάρισας).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις