ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βραδιά αφιερωμένη στον Σταύρο Ξαντινίδη

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας, στα πλαίσια της διοργάνωσης “Photo Aspects 2012” διοργανώνει μια βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του Σταύρου Ξαντινίδη που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας.Ο Σταύρος Ξαντινίδης γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 1952.
Με τη φωτογραφία ασχολήθηκε ερασιτεχνικά και παρακολούθησε μαθήματα φωτογραφίας στη Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας όπου και ήταν μέλος από το 2001.

Δουλειά του έχει δημοσιευτεί σε 3 φωτογραφικά λευκώματα που έχει εκδώσει η Φ.Λ.Λάρισας ενώ ως μέλος του συλλόγου συμμετείχε σε πολλές ομαδικές εκθέσεις ανά την Ελλάδα.

Το 2002 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου.

Το 2009 δημιούργησε στο διαδίκτυο ένα φωτογραφικό ιστολόγιο με ονομασία “Εικόνες Ψυχής” στο οποίο φιλοξενείτε μέρος της φωτογραφικής του δουλειάς http://xantinidis.blogspot.com/

Στην προβολή θα παρουσιαστεί φωτογραφικό του υλικό από το αρχείο του συλλόγου καθώς και φωτογραφικό υλικό και βίντεο που παραχωρήθηκε από φίλους και μέλη του συλλόγου.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας, Πνευματικό Κέντρο Σωτηρίου Ζιαζιά την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012, στις 20:00

Μετά το τέλος της παρουσίασης ο Βασίλης Ζαφειρίου ο οποίος οργάνωσε, επιμελήθηκε και παρουσίασε τα μαθήματα φωτογραφία θα κάνει την απονομή των βεβαιώσεων στα μέλη που παρακολούθησαν τον ετήσιο κύκλο των μαθημάτων του συλλόγου για το 2011 – 2012.

Με αυτή την εκδήλωση ολοκληρώνετε για φέτος το φεστιβάλ φωτογραφίας “Photo Aspects 2012”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις