ΛΑΡΙΣΑ

Συσκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Λάρισας

Η Εκλογική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο της Λάρισας πραγματοποιεί την Πέμπτη 31/5 και ώρα 8μ.μ. σύσκεψη του 2ου Δημοτικού Διαμερίσματος Λάρισας, με θέμα την ανάδειξη επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ του 2ου Δ.Δ.

Την ίδια μέρα και ώρα 8.00μ.μ. ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ν. Λάρισας καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε ανοικτή συνέλευση στην Ελασσόνα, στο κέντρο Φαντασία, με κεντρικό εισηγητή τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μανώλη Γλέζο και θέμα «Συμμετέχουμε στη διαμόρφωση της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην πορεία για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου».

Τέλος, την Παρασκευή 1/6 και ώρα 6μ.μ. πραγματοποιείται πανθεσσαλική σύσκεψη, με θέμα «Οι συνέπειες του μνημονίου στην αγροτική οικονομία – Η πρόταση της Αριστεράς για την παραγωγική ανασυγκρότηση και τη βιώσιμη ανάπτυξη της υπαίθρου», και με συμμετοχή αγροτών – παραγωγών, κτηνοτρόφων, γεωτεχνικών και εργαζομένων στον πρωτογενή τομέα. Στη σύσκεψη θα συμμετέχει από  τη Π.Γ. η υπεύθυνη Αγροτικής Πολιτικής Ειρήνη Κατσινοπούλου.

Οι προγραμματισμένες συσκέψεις, πλην της Ελασσόνας, θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του εκλογικού κέντρου (Παπακυριαζή 40, ισόγειο).

Close