ΛΑΡΙΣΑ

Συσκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Λάρισας

Η Εκλογική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο της Λάρισας πραγματοποιεί την Πέμπτη 31/5 και ώρα 8μ.μ. σύσκεψη του 2ου Δημοτικού Διαμερίσματος Λάρισας, με θέμα την ανάδειξη επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ του 2ου Δ.Δ.

Την ίδια μέρα και ώρα 8.00μ.μ. ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ν. Λάρισας καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε ανοικτή συνέλευση στην Ελασσόνα, στο κέντρο Φαντασία, με κεντρικό εισηγητή τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μανώλη Γλέζο και θέμα «Συμμετέχουμε στη διαμόρφωση της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην πορεία για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου».

Τέλος, την Παρασκευή 1/6 και ώρα 6μ.μ. πραγματοποιείται πανθεσσαλική σύσκεψη, με θέμα «Οι συνέπειες του μνημονίου στην αγροτική οικονομία – Η πρόταση της Αριστεράς για την παραγωγική ανασυγκρότηση και τη βιώσιμη ανάπτυξη της υπαίθρου», και με συμμετοχή αγροτών – παραγωγών, κτηνοτρόφων, γεωτεχνικών και εργαζομένων στον πρωτογενή τομέα. Στη σύσκεψη θα συμμετέχει από  τη Π.Γ. η υπεύθυνη Αγροτικής Πολιτικής Ειρήνη Κατσινοπούλου.

Οι προγραμματισμένες συσκέψεις, πλην της Ελασσόνας, θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του εκλογικού κέντρου (Παπακυριαζή 40, ισόγειο).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις