ΛΑΡΙΣΑ

Ζώης: Προσφέρουμε εναλλακτικό σχέδιο δράσης

Η παρουσία στα μέσα ενημέρωσης δεν πρέπει να είναι ανάλογη των ποσοστών, αλλά να υπάρχει παρουσία όλων όσων έχουν κάτι να πουν, σημείωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης μιλώντας στην εκπομπή της ΝΕΤ FM «Ρήσεις και Αντιρρήσεις». Παράλληλα, μίλησε για εμπεριστατωμένο σχέδιο αντίδρασης στο μνημόνιο, προτείνοντας ένα άλλο μείγμα πολιτικής.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ρήσεις και αντιρρήσεις» με τον Γιώργο Γιουκάκη και την Ευαγγελία Μπαλτατζή.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

Χ. ΖΩΗΣ: «Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε σε τι αναφέρονται οι πολίτες που μας εκθέτουν αυτό τον προβληματισμό, και διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν κανάλια που στα οποία υποεκπροσωπούμασταν, αναλόγως με το ποσοστό που έχουμε πάρει, αν και εμείς πιστεύουμε ότι η παρουσία δεν πρέπει να είναι ανάλογη των ποσοστών, αλλά να υπάρχει παρουσία όλων όσων έχουν κάτι να πουν.

Πέραν από κάποια συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, υπάρχει παντελής απουσία από άλλες εκπομπές, οι οποίες θεωρούμε ότι είναι κεντρικές και συμβάλλουν στην ενημέρωση και στη γενικότερη πολιτική ζύμωση, και με αυτό δίνουμε και κάποια ιδιαίτερη αξία σε εκπομπές όταν καταγγέλλουμε ότι μας αγνοούν, με την έννοια ότι τους αναγνωρίζουμε τη συμβολή στην πολιτική ζύμωση.

Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να είναι κατάτι υπερήφανος ο κύριος Πρετεντέρης που του αναγνωρίζουμε αυτό το κύρος ως εκπομπή, αλλά από την άλλη κι αυτός θα πρέπει να είναι προβληματισμένος, γιατί υποχρεωθήκαμε να καταγγείλουμε ότι υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από την αγνόησή μας».

Χ. ΖΩΗΣ: «Εμείς διευκρινίζουμε ότι προσφέρουμε πρόταση εναλλακτικό σχέδιο δράσης… Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό που τιτλοφορείται ως «εθνική αντιπρόταση» και αποτελεί ένα εμπεριστατωμένο σχέδιο αντίδρασης στο μνημόνιο, προτείνοντας ένα άλλο μείγμα πολιτικής, είναι ένας αναγκαίος και ικανός οδικός χάρτης να βγάλει την Ελλάδα από το αδιέξοδο».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις