Έκοψαν το νερό σε απλήρωτη συμβασιούχο του Δήμου Τρικκαίων!

Δημοσιεύθηκε στις: 29 Μάϊου 2012, 10:50

Υπό την απειλή κινητοποίησης η δημοτική αρχή προχώρησε στην επανασύνδεση

Αφορμή για νέο κύκλο αντιπαράθεσης των απλήρωτων συμβασιούχων του Δήμου Τρικκαίων με την δημοτική αρχή αποτέλεσε χθες το γεγονός ότι κόπηκε το νερό από την ΔΕΥΑΤ σε μια εξ αυτών.

Επιχειρήθηκε κατάληψη στο αμαξοστάσιο, αλλά τελικά υπήρξε εκτόνωση με διάθεση συνεννόησης από τις δυο πλευρές.

Νωρίς το απόγευμα περίπου 30 συμβασιούχοι επιχείρησαν να προχωρήσουν σε κατάληψη του αμαξοστασίου, αλλά αυτή απετράπη μετά από παρέμβαση του αρμοδίου αντιδημάρχου κ. Θ. Σπανού, ο οποίος τους κάλεσε για ανοιχτή συζήτηση στο Δημαρχείο.

Εκεί οι συμβασιούχοι επιτέθηκαν στον δήμαρχο κ. Χρ. Λάππα και στους συνεργάτες του καταλογίζοντάς τους ανακολουθία λόγων και πράξεων, καθώς τους οφείλονται ακόμη, κατά μέσο όρο, 10.000 €.

Ο δήμαρχος περιέγραψε την τραγική κατάσταση στα ταμεία του Δήμου, σημείωσε πως το Κράτος έχει παραλύσει ουσιαστικά και δεσμεύτηκε πως από 18 Ιούνη και εάν κι εφόσον προκύψει βιώσιμη Κυβέρνηση να  αναλάβει πρωτοβουλία για να καταβληθούν δεδουλευμένα.

Οι συμβασιούχοι έδειξαν κατανόηση και ζήτησαν τουλάχιστον από την Δημοτική Αρχή να συνδέσει ξανά το νερό στη συνάδελφό τους (σ.σ. υπήρξε διακοπή λόγω οφειλών στη ΔΕΥΑΤ) κάτι που έγινε αποδεκτό.

(trikalavoice.gr)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ