ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κοντά ΑΕΛ και Καβακάς

Το θέμα του προπονητή στην ΑΕΛ είναι βέβαιο πως δεν θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένο, καθώς βέβαιη δεν θα πρέπει να θεωρείται και η παραμονή του Μιχάλη Ζιώγα στον πάγκο των «βυσσινί».

Παρά το γεγονός ότι πολλά σημάδια δείχνουν πως τα πράγματα και η κατάσταση αναφορικά με την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ έδειχναν Ζιώγα, η πραγματικότητα είναι μάλλον διαφορετική.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Τις τελευταίες ημέρες ο Μιχάλης Ζιώγας προγραμματίζει την επόμενη μέρα της ΑΕΛ ως προπονητής της. Μιλάει με προπονητικά κέντρα για την προετοιμασία, προτείνει στη διοίκηση παίκτες και μάλιστα το Σαββατοκύριακο ήταν στη γειτονική Βουλγαρία και πιο συγκεκριμένα στη Σόφια, με σκοπό να κάνει τις πρώτες του επαφές για ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να έρθουν στην Λάρισα.

Αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος όμως. Η άλλη πλευρά έχει να κάνει με το ενδιαφέρον των βυσσινί να φέρουν στη Λάρισα τον Τίμο Καβακά για να αναλάβει τις προπονητικές τύχες της ομάδας. Όπως σας είχε ενημερώσει το Sportlarissa.gr από τις 18 Μαϊου, ο Κώστας Πηλαδάκης είχε αρχίσει επαφές με τον εκπρόσωπο του νεαρού τεχνικού.

Από τότε όμως έχει …πέσει πολύ νερό στο μύλο και οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, πάντα μέσω του εκπροσώπου του Καβακά, έχουν προχωρήσει σημαντικά. Οι διαπραγματεύσεις και συζητήσεις βρίσκονται πλέον στα διαδικαστικά του συμβολαίου, κάτι που απλά σημαίνει ότι Πηλαδάκης και Καβακάς τα έχουν βρει σε όλα και αυτό που απομένει είναι κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η μεταξύ τους συμφωνία.

Έχοντας προχωρήσει τόσο οι συζητήσεις μοιάζει σχεδόν αδύνατο να χαλάσει η συμφωνία, αν και ποτέ δεν ξέρεις στις καταστάσεις αυτές την εξέλιξη των πραγμάτων.

Το θέμα πάντως αναμένεται να λήξει, θετικά ή αρνητικά, άμα την επιστροφή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ από το εξωτερικό.

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις