ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόβα ενδεκάδας για τον Φερνάντο Σάντος

Τη Σλοβενία αντιμετωπίζει το βράδυ σε φιλικό παιχνίδι η εθνική ομάδα

Τα χαρτιά του εν όψει της πρεμιέρας Euro 2012 ανοίγει σήμερα Σάββατο 26/5 ο κ. Φερνάντο Σάντος.

Η εθνική ομάδα της Ελλάδας αντιμετωπίζει στο Κουφστάιν της Αυστρίας τη Σλοβενία (21.30 – Mega) στο πρώτο από τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει πριν από την αναμέτρηση με την Πολωνία στις 8 Ιουνίου.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχοντας ακόμη στη διάθεσή του μόνο ένα φιλικό (με την Αρμενία στις 30 Μαΐου), είναι αναγκασμένος να αποκαλύψει τις σκέψεις του αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα και το στυλ παιχνιδιού με το οποίο θα αναζητήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ξεκινάει στις 8 Ιουνίου.

Τις μέρες που προηγήθηκαν ο κ. Σάντος έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής, με κυρίαρχα στοιχεία την αντιμετώπιση της πίεσης που αναμένεται να δεχθούν οι αμυντικοί από τον αντίπαλο, την κάλυψη των κενών χώρων και το πρέσινγκ ψηλά.

Από την πρώτη προπόνηση φανέρωσε μάλιστα κάποιες από τις σκέψεις του τοποθετώντας τον Νίνη στη δεξιά πλευρά της επίθεσης και τον Μανιάτη στη μεσαία γραμμή.

Στα εκπαιδευτικά διπλά ο κ. Σάντος έδειξε ότι σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σηφάκη, στην άμυνα τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Χολέμπας, στη μεσαία γραμμή τους Κατσουράνη, Μανιάτη, Καραγκούνη, στα πλάγια τους Σαμαρά, Νίνη και στην κορυφή της επίθεσης τον Γκέκα.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Σλοβενία αναμένεται να αγωνισθούν οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι ποδοσφαιριστές που μετέχουν στην αποστολή, με εξαίρεση τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις