ΛΑΡΙΣΑ

Πρωτιά για να γίνει πραγματικότητα η αριστερή κυβέρνηση

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η ανοικτή γενική συνέλευση των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

Διάχυτη ήταν η ικανοποίηση για το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαίου, αλλά και η συγκρατημένη αισιοδοξία για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου κατά τη διάρκεια της αποψινής ανοικτής γενικής συνέλευσης των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Λάρισας.

Όπως τόνισε η πρώην βουλευτής του χώρου και πλέον επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα Ηρώ Διώτη, το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαίου, εκτός από το υψηλό ποσοστό που έφερε στον ΣΥΡΙΖΑ, αποτέλεσε ευρύτερα και μια διπλή νίκη : Νίκη των δυνάμεων που τάσσονται αναφανδόν ενάντια στις μνημονιακές επιλογές, αλλά και νίκη των λαών της Ευρώπης, αφού άλλαξε κιόλας το σκηνικό στα ανώτερα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και της Ευρωζώνης.

Στόχος πλέον του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρθηκε, είναι η πρωτιά με το μεγαλύτερο δυνατόν προβάδισμα, ώστε να καταστεί εφικτή η δημιουργία μιας αριστερής κυβέρνησης.

Η πρωτιά ως στόχος τέθηκε και στο νομό της Λάρισας, ενώ συζητήθηκε επίσης απόψε και ο τρόπος της οργάνωσης του νέου προεκλογικού αγώνα.

Επισημαίνεται ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ στη Λάρισα θα απαρτίζεται από τα ίδια πρόσωπα που απάρτιζαν το ψηφοδέλτιο των εκλογών της 6ης Μαίου, αλλά με τη σειρά που προέκυψε από τη σταυροδοσία των ψηφοφόρων.

Ρεπορτάζ – Φωτογραφία : Μενέλαος Κατσαμπέλας 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις