ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με Ζιώγα και τη νέα χρονιά η ΑΕΛ;

Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΛ, προπονητής και για τη νέα χρονιά θα είναι ο Μιχάλης Ζιώγας.

Ένας άνθρωπος που έχει βγει μέσα από τα «σπλάχνα» αυτής της ομάδας και δικαιωματικά αξίζει να παραμείνει στην «Βασίλισσα του κάμπου».

Κατάφερε με τον ερχομό του να μαζέψει τα… «κομμάτια» της ομάδας και να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ταυτόχρονα χρησιμοποίησε πολλά νέα παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής και ταυτόχρονα δείχνει πως τον ενδιαφέρουν τα τμήματα υποδομής.

Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, αλλά θεωρείται πολύ πιθανό (πλέον) ο Ζιώγας να δημιουργήσει τη νέα ΑΕΛ που θα αποτελείται από πολλούς Λαρισαίους και παίκτες που θα έχουν όρεξη να δουλέψουν και να προσφέρουν στην ομάδα.

Επικοινωνία με αθλητικό κέντρο στη Σαμαρίνα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας έχει έρθει σε επαφή με τον αθλητικό κέντρο της Σαμαρίνας, προκειμένου να κάνει η ΑΕΛ εκεί προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η κίνηση αυτή δείχνει σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό πως ο Καλοχωρίτης τεχνικός θα παραμείνει στην ομάδα.

Επαφή με Δεινόπαππα – Μάγγο

Ο Μιχάλης Ζιώγας έχει κάνει θετική εισήγηση για δύο παίκτες (διαστρωμένα). Ο λόγος για τον Θανάση Μάγγο του Τυρνάβου και τον Θανάση Δεινόπαπα της Αναγέννησης Επανομής.

Εξεύρεση διοικητικών

Όλα τα παραπάνω μας οδηγούν στο συμπέρασμα λοιπόν, πως ο Κώστα Πηλαδάκης παραμένει μεγαλομέτοχος της ομάδας, ο Μιχάλης Ζιώγας τεχνικός της ΑΕΛ και αναζητούνται διοικητικοί που θα αναλάβουν την ΑΕΛ.

athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις