ΛΑΡΙΣΑ

Με νέα πρόσωπα η εκλογική λίστα της Ν.Δ. στη Λάρισα

Τουλάχιστον δύο νέες υποψηφιότητες σε σχέση με την 6η Μαΐου αναμένονται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του onlarissa.gr από το προηγούμενο ψηφοδέλτιο δε θα συμμετάσχουν η πολιτικός μηχανικός κ. Κατερίνα Καρέλα λόγω προσωπικού κωλύματος και η οικονομολόγος κ. Αλεξάνδρα Ζωγράφου η οποία εξάλλου υπήρξε υποψηφιότητα –«φάντασμα».

Γι’ αυτές τις δύο θέσεις ακούγονται τα ονόματα της ιατροδικαστή κ. Ρουμπίνης Λεονταρή από τη Δημοκρατική Συμμαχία, της δικηγόρου κ. Τάνιας Δόκου και του απόστρατου αξιωματικού της αεροπορίας Χρήστου Βάγια.

Σε ότι αφορά την κατάταξη των ονομάτων στη λίστα δεν φαίνεται πως θα υπάρξει έκπληξη στη δεύτερη εκλόγιμη –με τα δεδομένα των εκλογών της 6ης Μαΐου – θέση του κ. Χρήστου Κέλλα.

ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΜΕΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί η πληροφορία ότι στέλεχος του πρόσφατου ψηφοδελτίου θέτει ως “βέτο” για την εκ νέου υποψηφιότητά του, μία συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να του μεταφέρει τη δυσαρέσκειά του για το “παρασκήνιο” που θεωρεί πως επικράτησε κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο στην γαλάζια παράταξη στη Λάρισα.

Απόστολος Ράιδος 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις