ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος ο Γιώργος Σούρλας

Παραμένει στρατιώτης της Ν.Δ., δήλωσε ο Βολιώτης πολιτικός

Την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος στις εθνικές εκλογές ανακοίνωσε χθες σε συγκέντρωση πολιτικών του φίλων στο Δημαρχείο του Βόλου ο πρώην αντιπρόεδρος και βουλευτής της Ν.Δ Γιώργος Σούρλας.

Ο ίδιος βέβαια έκανε γνωστό ότι παραμένει μέλος της Πανελλαδικής Εκλογικής Επιτροπής Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας και ότι μαζί με τα άλλα στελέχη του κόμματος και τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά θα δώσει τη μάχη προκειμένου η παράταξη της Ν.Δ. όπως τόνισε να είναι νικήτρια στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Σήμερα ο κ. Γιώργος Σούρλας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Συντακτών (Δημητριάδος και Φιλελλήνων) στις 12 το μεσημέρι, όπου θα προβεί σε εκτιμήσεις και ανακοινώσεις ενόψει των επικείμενων εκλογών.

Έντονα φορτισμένος ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής απευθυνόμενος στους πολιτικούς του φίλους επεσήμανε ότι μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές στις 17 Ιουνίου, διαβεβαίωσε ωστόσο τους πολίτες ότι παραμένει παρών και ενεργός πολίτης, στρατιώτης της παράταξης όπως ανέφερε, αφού θα συμμετέχει στην Εκλογική Επιτροπή Αγώνα στην Συγγρού.

Ο ίδιος σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου επισήμανε ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα ούτε σε πανελλαδικό επίπεδο ούτε φυσικά και σε τοπικό επίπεδο και τάχθηκε υπέρ της διεύρυνσης της κεντροδεξιάς παράταξης με όρους και αρχές όπως φέρεται να τόνισε που θα δίνουν ώθηση και δυναμική στη Νέα Δημοκρατία για να κερδίσει τις εκλογές.

Ο κ. Σούρλας επίσης κάλεσε τους πολίτες να δώσουν συντεταγμένα τη μάχη υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και παρατήρησε ότι θα είναι ολέθριο λάθος για τη χώρα εάν επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας.

Επίσης έκανε αναφορά στην προσωπική του πορεία, σημειώνοντας ότι τιμήθηκε από τους πολίτες της Μαγνησίας εννιά φορές ως βουλευτής και είχε την ευκαιρία να θητεύσει σε καίριες θέσεις ευθύνης, υπηρετώντας -όπως σημείωσε- τη χώρα και τη Μαγνησία.

Στη συγκέντρωση είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν μεταξύ άλλων η υποψήφια βουλευτής Μαρία Καπάνη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αρ. Μπασδάνης, ο πρώην Νομάρχης Μαγνησίας Γιάννης Πρίντζος και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Αλεξόπουλος.

(Εφημερίδα «Ταχυδρόμος»)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις