ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλία του ΚΕΘΕΑ – ΕΞΟΔΟΣ με Μικρούτσικο, Αντωνοπούλου και Κούτρα

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ στο κηποθέατρο Αλκαζάρ

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ξεκινά τις φετινές εκδηλώσεις του για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών με την καθιερωμένη του συναυλία που διοργανώνεται από το Σύλλογο Οικογένειας και με το μήνυμα “Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη”.

Η συναυλία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του  κοινού για το θέμα των ναρκωτικών, στην υποστήριξη του έργου του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και αποτελεί πια θεσμό πολιτιστικής προσφοράς στην πόλη της Λάρισας.

Ο Θάνος Μικρούτσικος, η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Γιάννης Κούτρας θα τραγουδήσουν για το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, στην πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού στη Λάρισα, την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 και ώρα 09.30 μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Συνάντηση  σπουδαίων μουσικών σε μια μουσική πράξη …αξιώσεων. Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Γιάννης Κούτρας συναντάνε τη χαρισματική ερμηνεύτρια της νεότερης γενιάς Ρίτα Αντωνοπούλου.

Υπέροχα τραγούδια του Θ. Μικρούτσικου, μεγάλες επιτυχίες ενός από τους σπουδαιότερους έλληνες συνθέτες, παρουσιάζονται σε νέες ενορχηστρώσεις, με τη βοήθεια των δεξιοτεχνών Θύμιου Παπαδόπουλου στα πνευστά και Θοδωρή Οικονόμου στο πιάνο.

Ο Γιάννης Κούτρας, που έχει καταχωρηθεί στη συνείδηση όλων μας ως ο ιδανικός ερμηνευτής που άφησε ανεξίτηλο στίγμα με την ερμηνεία του στον ιστορικό «Σταυρό του Νότου» αλλά και η ερμηνευτική δεινότητα της Ρίτας Αντωνοπούλου, θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές υπό την καθοδήγηση πάντα  του Θ. Μικρούτσικου  επί σκηνής.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα τραγούδια από τον  «Σταυρό του Νότου»  σε συνδυασμό με τους περίφημους  αυτοσχεδιασμούς του στο πιάνο. Παρουσιάζονται επίσης κομμάτια του Θάνου Μικρούτσικου  που έχουν να ακουστούν καιρό, αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών.

Σας περιμένουμε όλους εκεί για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Τιμή Εισιτηρίου: 10 €

Προπώληση Εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο “ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ” (Λάρισα)

Καφέ «ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις