«Ο Ευρωπαίος … καίγεται και το ευρώ … χτενίζεται»

Δημοσιεύθηκε στις: 22 Μαΐου 2012, 07:30

Επίκαιρη σατυρική – μουσική επιθεώρηση από το Θέατρο Τεχνών

Μετά την εντυπωσιακή επιτυχία του «ΦΟΝΙΑ», του Μήτσου Ευθυμιάδη, μια παράσταση που θα επαναληφθεί, με  την έναρξη της νέας θεατρικής χρονιάς, τον  Οκτώβρη του 2012, για να έχουν την ευκαιρία όσοι Λαρισαίοι θεατές δεν μπόρεσαν να την δουν, το «Θέατρο Τεχνών», προτείνει για το καλοκαίρι την επίκαιρη σατυρική – μουσική επιθεώρηση «Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ…ΚΑΙΓΕΤΑΙ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΕΥΡΩ…ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.!!!»

Με την καλοκαιρινή αυτή παράσταση, το «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ»-Λάρισας, σε συνεργασία με τους Δήμους της Θεσσαλίας, θα συμμετάσχει στα τοπικά «Φεστιβάλ» και τις εκδηλώσεις τους, που πραγματοποιούν κάθε Καλοκαίρι, στα «Ανοιχτά Θερινά  Αμφιθέατρα».

Τα  6 εκπληκτικά, σατυρικά νούμερα, έχει γράψει ο «πολυγραφότατος» στο είδος, Λαρισαίος και στενός, επί πολλά χρόνια συνεργάτης του «Θεάτρου Τεχνών», Στέλιος Ντικούλης, ο οποίος θα έχει και την σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης.

Την μουσική τα τραγούδια και την επιμέλεια της μουσικής, της παράστασης, υπογράφει ο εξαίρετος συντοπίτης μας, μουσικός Θέμης Σαμαντζής.

Τους συνολικά, δώδεκα χαρακτηριστικούς ρόλους, των έξι αυτοτελών, «Σκαμπρόζικων, τρελών  ιστοριών» και τα τραγούδια, θα ερμηνεύσουν οι επί πολλά χρόνια, συνεργάτες του «Θεάτρου Τεχνών» Λαρισαίοι ηθοποιοί Δημήτρης Φωτίου και Έλενα Γράβαλου, (επαγγελματίες τραγουδιστές), καθώς και οι ηθοποιοί Στέλιος Ντικούλης  και  Εύα Τριανταφύλλου.

Το «Θέατρο Τεχνών» βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία, με τους υπεύθυνους των «Φεστιβάλ» και των Οργανισμών Πολιτισμού των Δήμων, για την ένταξη της παράστασης στο Καλοκαιρινό Πρόγραμμα των Πολιτιστικών τους εκδηλώσεων.

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν καθημερινά, στα τηλέφωνα του «Θεάτρου Τεχνών»: 6984-514258 & 6976-977745.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ