Ομαδικά πυρά εναντίον Τσίπρα για την επίθεση που εξαπέλυσε στον Ολάντ

Δημοσιεύθηκε στις: 22 Μάϊου 2012, 12:20

«Αφελή και επικίνδυνο» τον χαρακτήρισε ο Αντώνης Σαμαράς

Ομαδικά πυρά δέχθηκε ο επικεφαλής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για την επίθεση που εξαπέλυσε ο ίδιος εναντίον του γάλλου Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ.

Αρχικά, η Ντόρα Μπακογιάννη, όταν ρωτήθηκε το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, είπε ότι ο κ. Τσίπρας με την πράξη του αυτή απέδειξε ότι είναι “μη ευγενής”.

Λίγη ώρα αργότερα, σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς, μπαίνοντας στο γραφείο του, στη λεωφόρο Συγγρού.

«Η χθεσινή του επίθεση εναντίον του νέου Γάλλου Προέδρου και μάλιστα μέσα στο Παρίσι, δείχνει ότι είναι αφελής και επικίνδυνος.

Διότι μόνο ένας αφελής και επικίνδυνος θα έκανε επίθεση σε έναν πολιτικό, του οποίου οι θέσεις είναι τόσο ξεκάθαρες υπέρ της πατρίδας μας» τόνισε ο κ. Σαμαράς και κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως με τη στάση του ζημιώνει διεθνώς τη χώρα.

«Την ώρα που η Ελλάδα αναζητά συμμαχίες στο εξωτερικό και όλοι δουλεύουμε γι’ αυτό, ο κ. Τσίπρας με μια απίστευτη αλαζονεία τις καταστρέφει και οδηγεί τη χώρα στην απομόνωση που ο ίδιος και οι συνιστώσες του ονειρεύονται», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ