Μια βραδιά αφιερωμένη στη Μελίνα Μερκούρη

Δημοσιεύθηκε στις: 21 Μαΐου 2012, 11:54

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου στο «κτήμα Χαροκόπου»

Μετά από πολλά χρόνια το «Κτήμα Χαροκόπου» ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του στον κόσμο, με σκοπό να ξεναγήσει τους Λαρισαίους και όχι μόνο στους χώρους όπου έζησε η Μελίνα Μερκούρη.

Σε μία εκδήλωση αφιέρωμα στη μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιό που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου, στις 8:30 μ.μ. όσοι βρεθούν εκεί θα δουν από κοντά τους χώρους του πύργου που έγινε γνωστός και λόγω της Μελίνας αλλά και μέσα από ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό θα θυμηθούν στιγμές από την προσωπική της ζωή.

Την αποκλειστική ευθύνη για αυτή τη σπουδαία εκδήλωση έχει η φιλανθρωπική οργάνωση «Ευχή Ζωής». Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδά της θα διατεθούν σε σωματικά και ψυχολογικά κακοποιημένες γυναίκες, καθώς και σε παιδιά που εγκαταλείφθηκαν από τους γονείς τους.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει χαιρετισμούς της προέδρου της οργάνωσης «Ευχή Ζωής» κ. Μαριέττας Λάμπρου, της υπεύθυνης της διοργανώτριας εταιρίας «ΚΑΡΑΛΗ PR» κ. Βιβής Κάραλη, του κ. Βιταλίνου Γατένιου.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία αντιπροσώπου του Ιδρύματος «Μελίνα Μερκούρη», παρουσίαση και ομιλία του ηθοποιού Γιάννη Βόγλη σχετικά με την προσωπικότητα της Μελίνας, ομιλία της ηθοποιού Μπέτυς Βαλάση η οποία θα μιλήσει για την καλλιτεχνική δραστηριότητα της μεγάλης Ελληνίδας μούσας, ομιλία της ηθοποιού Βάσιας Τριφύλλη και ομιλία του δημοσιογράφου Ανδρέα Γιουρμετάκη.

Θα ακολουθήσει παρουσίαση με στιγμές από τη ζωή της Μελίνας Μερκούρη. Το μουσικό πρόγραμμα θα πλαισιώσουν οι ερμηνευτές-μουσικοί Αλέξανδρος Χατζής, Μάγδα Βαρουχά και ο Λαρισαίος Θωμάς Θωμαΐδης.

Επιπλέον τη βραδιά θα τιμήσουν με την παρουσία τους και άλλα πολλά επώνυμα μέλη του πολιτιστικού, πολιτικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού τομέα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει προσφορά ποτών και εδεσμάτων

(Τιμή εισόδου 10 ευρώ. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν υπέρ του Ιδρύματος «Ευχή Ζωής»).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ