Στα γήπεδα του Euro 2012 η Χρυσή Αυγή!

Δημοσιεύθηκε στις: 20 Μάϊου 2012, 14:25

Πρόκειται για τη γηπεδική της εκδοχή με την επωνυμία Γαλάζια Στρατιά

«Εκδρομή» στα γήπεδα του euro ετοιμάζουν τα μέλη της Γαλάζιας Στρατιάς , η γηπεδική εκδοχή της Χρυσής Αυγής, τα μέλη της οποίας δίνουν ανελλιπώς το παρών όπου αγωνίζεται η Ελληνική Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους της Κυριακής η Γαλάζια Στρατιά έχει συμπληρώσει ήδη 10 χρόνια δράσης και στα «επιτεύγματά» της συγκαταλέγονται επεισόδια στο γήπεδο Καραϊσκάκης σε αγώνες της Εθνικής ομάδας, ναζιστικούς χαιρετισμούς και σημαίες με φασιστικά σύμβολα που έκαναν το γύρο του κόσμου.

Παρά τις προσπάθειες να φανεί ως ανεξάρτητος σύνδεσμος εθνικιστικών φιλάθλων, η σχέση με την Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Ο σύνδεσμος «γεννήθηκε» μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι ενώ καθοδηγητής σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έθνους, είναι ο εκλεγμένος βουλευτής με την Χρυσή Αυγή Ηλίας Παναγιώταρος.

Πάντως η παρουσία των μελών της Γαλάζιας Στρατιάς έχει προκαλέσει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ , μέλη της οποίας θα βρεθούν στα γήπεδα της Πολωνίας και θα έχουν άμεση συνεργασία με αστυνομία της χώρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ