Η απόφαση για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές πυροδοτεί διαρροές στελεχών από τον ΛΑΟΣ

Δημοσιεύθηκε στις: 20 Μάϊου 2012, 13:27

Ένα βήμα πριν την προσχώρηση στη Νέα Δημοκρατία ο Θανάσης Πλεύρης και ο Κώστας Κιλτίδης

Έχω ανεπίσημες συζητήσεις με τη ΝΔ και περιμένω επίσημη πρόταση, δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο Αθανάσιος Πλεύρης, ο οποίος αποχώρησε από τον ΛΑΟΣ, διαφωνώντας με την αυτόνομη κάθοδο του κόμματος στις εκλογές και με την άρνηση Καρατζαφέρη να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για πανστρατιά.

Το ενδεχόμενο ένταξής του στα ψηφοδέλτια της ΝΔ δεν αποκλείει και ο Κώστας Κιλτίδης, εφόσον μείνει ικανοποιημένος από την τροποποίηση του προεκλογικού προγράμματος της ΝΔ.

«Η ΝΔ είναι το σπίτι μου» είπε στο MEGA ο κ. Κιλτίδης. Παραδέχθηκε ότι συζητάει με τη ΝΔ και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής στο Κιλκίς, όπου εκλέγονταν στο παρελθόν με τη ΝΔ (στις εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ στην Α΄ Θεσσαλονίκης).

Ο κ. Κιλτίδης υποστήριξε την άποψη ότι έπρεπε να επιτευχθεί μια προγραμματική σύγκλιση του ΛΑΟΣ με τη ΝΔ και όλοι οι πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε εκλόγιμες θέσεις.

Ο κ. Κιλτίδης, ως βουλευτής, είχε αποχωρήσει από τη ΝΔ για να ενταχθεί στη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη και στη συνέχεια αποχώρησε και από εκεί και εντάχθηκε στον ΛΑΟΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ