16χρονη μαθήτρια κρεμάστηκε πιστεύοντας πως έρχεται το τέλος του κόσμου!

Δημοσιεύθηκε στις: 19 Μάϊου 2012, 10:16

Θεωρούσε ότι είχε ανακαλύψει αδιάσειστα στοιχεία … στο διαδίκτυο

Η 16χρονη έψαχνε στο διαδίκτυο απαντήσεις για την πιθανότητα καταστροφής του πλανήτη και όταν πίστεψε πως βρήκε αδιάσειστα στοιχεία που επιβεβαίωναν τους φόβους της, κρεμάστηκε στο παιδικό της δωμάτιο.

Η Ιζαμπέλ Τέιλορ ήταν μια μαθήτρια στο Νέστον της βορειοδυτικής Αγγλίας με έντονες ανησυχίες. Κάποιος την έπεισε ότι μέσα στο 2012 θα καταστρεφόταν ο κόσμος και επειδή δεν άντεχε να ζει με την έγνοια πως όλα τα αγαπημένα πρόσωπα θα πέθαναν μια μέρα μπροστά της, αυτοκτόνησε.

Λίγους μήνες πριν είχε ανακοινώσει στους γονείς της ότι ασπάστηκε τον βουδισμό γιατί δεν άντεχε «τις επιπλοκές και την αδικία» του σύγχρονου κόσμου.

Ο 51χρονος Γκάρι και η 48χρονη Ίνγκριντ Τέιλορ πίστευαν πως το παιδί τους περνούσε δύσκολη εφηβεία και κάπου μέσα τους χαίρονταν που είχε ευαισθησίες και ανησυχίες. Δεν είχαν καμία υποψία για ό τι τραγικό επρόκειτο να συμβεί.

Ψάχνοντας πληροφορίες στο διαδίκτυο η μαθήτρια διάβασε διάφορα σενάρια κατά τα οποία πύρινες μάζες του ήλιου θα έμπαιναν στην ατμόσφαιρα της γης και με κάποιον τρόπο θα προκαλούσαν πυρηνική καταστροφή που θα αφάνιζε ολόκληρη την ανθρωπότητα!

(iefimerida.gr)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ