Λήξη της σχολικής χρονιάς στο γυμνάσιο Πλατυκάμπου

Δημοσιεύθηκε στις: 19 Μάϊου 2012, 14:40

Παρουσιάστηκαν οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες των μαθητών

 

Οι εκδηλώσεις για τη λήξη της Σχολικής χρονιάς στο γυμνάσιο Πλατυκάμπου, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 17-5-2012., με παρουσιάσεις εργασιών τεχνολογίας της Α και Β τάξης και προβολή οπτικοακουστικού υλικού από όλες τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των μαθημάτων, του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τίτλο: Ανάμεσα στα χόρτα της αυλής, και της συμμετοχής μαθητών της πρώτης τάξης με κατασκευές τους στο 15ο διαγωνισμό κατασκευής ξύλινης φωλιάς.

 

Εγκαινιάστηκε έκθεση ατομικών και ομαδικών εργασιών με πολυτροπικά κείμενα, μακέτες Παραγωγικών Μονάδων και λειτουργικά μοντέλα τεχνολογικών προϊόντων, ενώ ομάδα καθηγητών και οι μαθητές της Γ΄ γυμνασίου ανέλαβαν να αξιολογήσουν κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του σχολείου, την περιεκτικότερη από τις αναρτημένες εργασίες των μαθητών (πόστερ).

 

Το επόμενο διάστημα όλοι οι μαθητές των οποίων οι εργασίες διακρίθηκαν θα παραλάβουν από τη Διεύθυνση του σχολείου μικρά αναμνηστικά, για να τιμηθεί συνολικά η προσπάθειά τους.

 

Η έκθεση θα διατηρηθεί μέχρι το τέλος των ενδοσχολικών εξετάσεων και θα παραμένει επισκέψιμη καθημερινά κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ