Σε τροχιά εκλογών του Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

Δημοσιεύθηκε στις: 18 Μαΐου 2012, 09:21

Από εντάσεις και καταγγελίες στιγματίστηκε η χθεσινή γενική συνέλευση των αντιπροσώπων

Σε τροχιά εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης μπαίνει και το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, με καταγγελίες ωστόσο για τους αντιπροσώπους τουλάχιστον ενός σωματείου…

Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων οι οποίοι ενέκριναν με συντριπτική πλειοψηφία (99 «ναι» και 5 «όχι» στον απολογισμό, 100 «ναι» και 3 «όχι» στον προϋπολογισμό) τις εισηγήσεις της απερχόμενης διοίκησης και ακολούθως εξέλεξαν την Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών, οι οποίες θα διεξαχθούν το διήμερο 25-26 Μαΐου.

Στην ομιλία της η πρόεδρος του ΕΚΤ κα Ντίνα Δήμα στάθηκε στα μεγάλα αδιέξοδα που προκάλεσε η οικονομική κρίση ζητώντας κατάργηση στην πράξη των Μνημονίων.

Μίλησε για την ανεργία που καλπάζει και στην περιοχή μας και στις δράσεις που έχει αναπτύξει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου προκειμένου να προασπίσει τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Στις εκλογές τώρα, κατεβάζουν ψηφοδέλτιο η ΔΑΚΕ, η ΔΑΣ και η ΠΑΣΚΕ και κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει και ένα ανεξάρτητο.

Όσον αφορά τις εντάσεις, ο επικεφαλής της ΔΑΣ κ. Δημήτρης Αρμάγος κατήγγειλε παρανομίες της ΠΑΣΚΕ σε ένα περιφερειακό σωματείο μιας και από το Πρωτοδικείο αναγνωρίζονται οι… μισοί από τους αντιπροσώπους που «προέκυψαν».

Μάλιστα οι αντιπρόσωποι της ΔΑΣ αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας από τη Συνέλευση, ενώ καταγγέλλουν τον «ανταγωνισμό ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ τα τελευταία χρόνια για το ποιος θα βγάλει περισσότερους αντιπροσώπους, αγνοώντας τα προβλήματα του κόσμου».

(trikalavoice.gr)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ