Λαρισαίος μαθητής βραβεύτηκε σε πανελλήνιο διαγωνισμό φυσικής

Δημοσιεύθηκε στις: 18 Μάϊου 2012, 08:15

Πρόκειται για τον Φώτη Βόγια του 4ου Λυκείου

Η  Δ/νση και ο  Σύλλογος  των καθηγητών του 4ου  Γενικού Λυκείου Λάρισας   με μεγάλη χαρά  συγχαίρουν  το μαθητή  της Γ΄ τάξης Φώτη Βόγια  για τη διάκρισή   του  στον  Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής 2012.

Ο Φώτης Βόγιας κατέλαβε τη 2η  θέση στη β΄ φάση του διαγωνισμού για τη  Γ΄ Λυκείου και συμμετέχει συνεπώς στην πεντάδα της Ελληνικής Ομάδας, η οποία έχει προσκληθεί να συμμετάσχει  στη 43η Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής (15-24 Ιουλίου Tallinn Estonia).

Στο νεαρό μαθητή μας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις προσπάθειές του και ευόδωση όλων των στόχων του.

Αναλυτικά : Πρωτεύσαντες Γ΄ Λυκείου στη β΄ φάση του 22ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής 2012  ( τα ονόματα των 10 πρώτων)

1.Μουσάτοβ Αλέξανδρος , 4ο ΓΕΛ Αχαρνών

2.Βόγιας Φώτης  , 4ο ΓΕΛ Λάρισας

3.Χαλκιόπουλος Μιχαήλ ,Ροδίων Παιδεία

4.Βουρλιώτης Εμμανουήλ ,26ο ΓΕΛ Αθηνών

5.Σακαρίδης Εμμανουήλ, Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος

6.Ευθυμίου  Σταύρος ,Ροδίων Παιδεία

7.Καλλίτσης Κων/νος 1ο ΓΕΛ Χίου

8.Κοσμόπουλος Δημήτριος 1ο ΓΕΛ Νέου Ψυχικού

9.Καλοδούκας Ιωάννης Πολύτροπη Αρμονία

10.Κηπουρίδης Ευάγγελος 11ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης.

Επισημαίνεται ότι οι περισσότεροι από τους διακριθέντες – αλλά και οι περισσότεροι συμμετέχοντες –  μαθητές στη β΄ φάση της Γ΄ Λυκείου έχουν συμμετάσχει και έχουν διακριθεί και στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής ως μαθητές της Α΄, Β’ Λυκείου.

Οι δέκα πρώτοι της α΄ φάσης , όπως και οι δέκα πρώτοι της β΄ φάσης θα βραβευθούν, ενώ όλοι οι διαγωνισθέντες στη β΄ φάση θα τιμηθούν με εύφημο μνεία σε  ειδική εκδήλωση.

Οι πέντε πρώτοι της β΄ φάσης ( με αναπληρωματικούς κατά σειρά τους επόμενους) θα συγκροτήσουν την Ελληνική Ομάδα η οποία έχει προσκληθεί να συμμετάσχει στην 43η Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής (15-24 Ιουλίου Tallinn, Estonia).

Ήδη έχει ζητηθεί από το Υπουργείο Παιδείας  η κάλυψη εξόδων της Αποστολής. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των μαθητών στην Αποστολή είναι η παρακολούθηση της προετοιμασίας της ομάδας  στο Εργαστήριο πριν την αναχώρησή της  για την Ολυμπιάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ