ΛΑΡΙΣΑ

Για «πραξικοπηματική ενέργεια» καταγγέλλουν τον πρόεδρο του Δ.Σ. Τυρνάβου

Η Επιτροπή Αγώνα για Φθηνό Νερό, συγκαλεί αύριο Παρασκευή 18 Μαΐου, στο Αργυροπούλι Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων του Δήμου στην πλατεία του χωριού     –καιρού επιτρέποντος – ειδάλλως στο κυλικείο του χωριού,  στις  8 το απόγευμα, με μοναδικό θέμα συζήτησης τη στάση που θα τηρήσει ο λαός του Δήμου απέναντι στην αδιαλλαξία της δημοτικής αρχής να συζητήσει το πρόβλημα των υπέρογκων τιμολογίων της ΔΕΥΑΤ του 2011.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως «πΠαρά τις προσπάθειες της Επιτροπής Αγώνα να βρεθεί λύση ειρηνικά μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου και ενώ οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης επεχείρησαν να εντάξουν προς συζήτηση το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης στο Δ.Σ. της Τρίτης ο πρόεδρος του Σώματος κος Δ. Ζώης με μια πραξικοπηματική ενέργεια απέτρεψε τη συζήτηση, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι στις προθέσεις της δημοτικής αρχής να δώσει λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει χιλιάδες οικογένειες και απειλεί τη βιωσιμότητα της ίδιας της ΔΕΥΑΤ σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και τα λαό.

Επειδή η δημοτική αρχή δεν αντιλαμβάνεται ούτε τις δυσκολίες των κατοίκων ούτε έχει λάβει και τα μηνύματα των πρόσφατων εκλογών θεωρούμε ότι η μαζική συμμετοχή των κατοίκων του Αργυροπουλίου αλλά και όλου του Δήμου, στη Λαϊκή Συνέλευση και στις περαιτέρω κινητοποιήσεις είναι μονόδρομος», αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις