Στο Λονδίνο για την προώθηση των τοπικών προϊόντων το Επιμελητήριο Λάρισας

Δημοσιεύθηκε στις: 17 Μαΐου 2012, 18:12

Θα συμμετάσχει στη μεγάλη γιορτή της ελιάς και της Ελλάδας «Taste of Greece»

 

 

Το Επιμελητήριο Λάρισας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων και με την ευκαιρία διοργάνωσης των Ολυμπιακών αγώνων στο Λονδίνο, σχεδιάζει να συμμετάσχει από 22-26/6/2012 στη μεγάλη γιορτή της ελιάς και της Ελλάδος “ TASTE OF GREECE” στην Coin Street του Λονδίνου , στην οποία Βρετανοί -και όχι μόνο–  πολίτες θα προσκληθούν να απολαύσουν γεύσεις Ελλάδος και να γνωρίσουν νέες ανεξερεύνητες πτυχές της χώρας μας.

 

Κατά μήκος του Τάμεση θα «στηθεί «ένα παραδοσιακό φιλόξενο ελληνικό χωριό με 50 περίπου ελαιόδεντρα, μία παραδοσιακή αγορά με λιχουδιές από όλες τις περιοχές της Ελλάδος και ένας χώρος με προβολές ελληνικών προορισμών, ελληνικών ξενοδοχείων και ανταγωνιστικών προσφορών ταξιδιωτικών πακέτων.

 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία

α) Να γνωρίσουν καλύτερα την Ελλάδα και να βιώσουν την ελληνική φιλοξενία

β) Να ταξιδέψουν εικονικά στους ελληνικούς προορισμούς και να ενημερωθούν για την πληθώρα των επιλογών που προσφέρουν, συμμετέχοντας σε παρουσιάσεις από γνωστούς Βρετανούς, “Φίλους της Ελλάδας”

γ) Να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις ελληνικών συνταγών/ προϊόντων από κορυφαίους

Έλληνες και Βρετανούς Chefs

δ) Να επισκεφθούν την ελληνική αγορά (the Greek Market), να δοκιμάσουν αλλά και να

αγοράσουν προϊόντα της ελληνικής γης

ε) Να πραγματοποιήσουν οινογνωσίες αλλά και δοκιμές ελληνικής μπύρας

στ) Να διασκεδάσουν, με τις μουσικές εκδηλώσεις Ελλήνων καλλιτεχνών

ζ) Να περιηγηθούν στην υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας, με φωτογραφίες ελληνικών

προορισμών και ελληνικών προϊόντων

στ) Να παρακολουθήσουν προωθητικά βίντεο του ΕΟΤ., των Ελληνικών Περιφερειών και των ελληνικών ξενοδοχείων

 

Με κινητήριο γνώμονα τη μέγιστη αξιοποίηση της παρουσίας μας στη Μ. Βρετανία, καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) μεταξύ Βρετανών επιχειρηματιών και Ελλήνων, τόσο για την προώθηση των ελληνικών τουριστικών προορισμών όσο και για την ενδυνάμωση των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων.

 

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να δηλώσουν την πρόθεσή τους στο Επιμελητήριο (fax: 2410257522 ή e-mail: info@larissa-chamber.gr) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 18-5-2012.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ