ΛΑΡΙΣΑ

«Άνοιγμα» του Επιμελητηρίου σε χώρες του Αραβικού Κόλπου

Ενημερωτική ημερίδα την Πέμπτη 24 Μαίου

Το Επιμελητήριο Λάρισας, με τη σύμπραξη της εξειδικευμένης δεξαμενής (think tank)  “I.P.D. – Iνστιτούτο για την Ανάπτυξη και την Εξέλιξη» διοργανώνει ειδική ενημερωτική ημερίδα την Πέμπτη , 24 Μαΐου   2012, στις 7:00  το απόγευμα, στον 2ο όροφο του  Επιμελητηρίου .

Ειδικότερα, στόχος της προσπάθειας είναι, να αναλυθούν, στις επιχειρήσεις της περιοχής , οι δυνατότητες που υπάρχουν, για άμεσα εφικτές, επενδυτικές συνέργειες,  μικρού και μεσαίου μεγέθους, με επενδυτές από χώρες του Αραβικού Κόλπου.

Να δοθούν στοχευμένες πληροφορίες, στις παραγωγικές μονάδες της περιοχής, ώστε να εκτιμήσουν, πρωτίστως αν δύνανται να επιχειρήσουν τέτοιες συνέργειες, και στη συνέχεια, πώς και με ποιους μπορούν να έρθουν σε επαφή, προκειμένου να δρομολογήσουν την υλοποίησή τους.

Στην ημερίδα θα αναπτυχθούν λεπτομερώς οι λειτουργίες των “Digital Road Shows”, ενός επιχειρηματικού – ενημερωτικού εργαλείου, με δοκιμασμένη, μεγάλη αποτελεσματικότητα, στις αγορές του Αραβικού επιχειρείν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση του θέματος από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γιαννακόπουλο, θα απευθύνει χαιρετισμό  ο Δήμαρχος Λάρισας κ. Τζανακούλης και θα παρουσιάσουν εισηγήσεις ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Δοντάς, ο Πρόεδρος των εγκατεστημένων επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ Λάρισας  κ. Καρκανιάς (ή εκπρόσωπός του) και κεντρικός ομιλητής – εισηγητής θα είναι ο Πρόεδρος του I.P.D. –Ινστιτούτο για την Ανάπτυξη και την Εξέλιξη κ. Νικόλαος Σαμαράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Close