ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με δόσεις ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας

Άρχισαν τρέξιμο όσοι αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη (22/5) αρχίζει και επίσημα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας, ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του EURO 2012 που θα γίνει στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει ήδη ανακοινώσει τα πρώτα 12 ονόματα από τους παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού και αύριο Πέμπτη (17/5) το μεσημέρι (12.30) θα ανακοινώσει ολόκληρη την αποστολή η οποία θα αναχωρήσει για την Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Έτσι μπορεί ακόμη να μην υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα από τους παίκτες που θα απαρτίζουν την αποστολή, ωστόσο τέσσερις από τους παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού ξεκίνησαν ήδη τρέξιμο.

Συγκεκριμένα, οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Φάνης Γκέκας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κώστας Φορτούνης από την Δευτέρα (14/5) επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και ακολουθούν πρόγραμμα συντήρησης, υπό τις οδηγίες του Νεκτάριου Πανταζή.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ταλαιπωρείται από θλάση και ακολουθεί θεραπεία, ωστόσο σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής θα είναι σε θέση να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

(sport24.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Close