Δράσεις που ενισχύουν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό

Δημοσιεύθηκε στις: 16 Μάϊου 2012, 14:31

Στην αντιπεριφερειάρχη  Λάρισας το Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου Αίολος – Φιλοκτήτης

Εθιμοτυπική συνάντηση με την  αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου  είχαν χθες το πρωί στο γραφείο της τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου «Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Λαρισαϊκός Όμιλος – Αίολος – Φιλοκτήτης», επ΄ ευκαιρία της ανάληψης των νέων τους καθηκόντων.

Ο γ. γ. του Σωματείου κ. Νικ. Μάνδαλος, οι έφοροι Ιστιοπλοΐας Τριγώνου κ. Βασ. Αγγέλης και Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας κ. Νικ. Κουφίδης, η ταμίας κ. Ευαγγελία Χριστοδουλοπούλου και το μέλος κ. Αθαν. Νούλας,  ενημέρωσαν την αντιπεριφερειάρχη για τις δράσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου.

Παράλληλα, εξέφρασαν στην κ. Καραλαριώτου την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν με συγκεκριμένες δράσεις στις πολιτιστικές εκδηλώσεις «Με θέα το Αιγαίο», που θα διοργανώσει και φέτος η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας στα παράλια της περιοχής μας.

Η αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε: «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζουμε δράσεις που ενισχύουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στην περιοχή μας. Παράλληλα, χαίρομαι ιδιαίτερα που το αθλητικό σωματείο «Αίολος – Φιλοκτήτης, προτίθεται να συμμετάσχει και να εμπλουτίσει  με δραστηριότητες ιστιοπλοϊας τις φετινές εκδηλώσεις του φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ