Ήθελε “κάτι παραπάνω” ο Ζιώγας

Δημοσιεύθηκε στις: 16 Μάϊου 2012, 22:34

Την άποψη ότι η ομάδα του μπορούσε να φύγει και με τη νίκη, εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΛ Μιχάλης Ζιώγας μετά τον αγώνα με τον Θρασύβουλο.

Αναλυτικά ο Λαρισαίος τεχνικός είπε τα εξής:

«Ο Θρασύβουλος ήταν μια ομάδα πάρα πολύ φορμαρισμένη, εμείς ήρθαμε με πάρα πολλές ελλείψεις σήμερα έχοντας πολλές απουσίες βασικών παικτών, είτε από τραυματισμούς, είτε από τιμωρίες.

Δείξαμε εμπιστοσύνη όμως, ρισκάραμε με νέα παιδιά, αυτά τα παιδιά ανταποκριθήκανε, όπως σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Την προηγούμενη αγωνιστική ο Γκαλίτσιος ο Βούζας ο Φωτιάς, ο Σιατραβάνης.

Σήμερα είχαμε ένα νέο παιδί στην ομάδα μας, ο οποίος πέρασε τις εξετάσεις, έδειξε ότι έχει μέλλον. Δεν χρειάζεται να παίρνουν τα μυαλά τους αέρα να είναι προσγειωμένοι, γιατί αυτή η ομάδα είναι πάρα πολύ μεγάλη, έχει πολύ μεγάλη ιστορία, φανέλα είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Θέλουμε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά.

Ξέραμε ότι ο Θρασύβουλος έχει κάποιους παίκτες με πολύ μεγάλη ποιότητα. Νομίζω ότι δικαιούμασταν ίσως να πέρναμε, κάτι παραπάνω είμασταν και τυχεροί στο 1-0, όπως και είμασταν άτυχοι στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί.

Συγχαρητήρια σε όλους, ευχαριστούμε την ομάδα του Θρασύβουλου για την φιλοξενία και κοιτάμε τον επόμενο παιχνίδι».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ