ΑΡΘΡΑ

Θα σας εξαπατήσουν για μία ακόμη φορά;

Άρθρο του Νικόλαου Καρδούλα

Η κατάσταση που βιώνουν σήμερα και μάλιστα χωρίς ουσιαστική ευθύνη τους οι Έλληνες, είναι η χειρότερη που έχει καταγραφεί μεταπολιτευτικά και οφείλεται χωρίς αμφισβήτηση στο ακατάλληλο προσωπικό που του εμπιστευθήκανε δυστυχώς την   διακυβέρνηση της χώρας.

Ένα προσωπικό που εργάσθηκε με μοναδικό σκοπό το προσωπικό του οικονομικό και πολιτικό συμφέρον. Μην προσπαθούμε να ξεγελάσουμε τους εαυτούς μας. Ζούσαν και ζουν δίπλα μας και είμαστε όλοι γνώστες της προσωπικής τους πορείας. Άνθρωποι ασυνείδητοι με πολιτικά παραμάγαζα που εκμεταλλεύθηκαν την εμπιστοσύνη που τους δείξαμε και πλούτισαν εις βάρος των παιδιών της χώρας.

Και τώρα τι;

Οι ίδιοι άνθρωποι οι οποίοι ομολόγησαν ότι ψήφισαν χωρίς να διαβάσουν τα μνημόνια, που καταδίκασαν τον Έλληνα και την Ελληνίδα να ζει στη φτώχεια, την εξαθλίωση και την ταπείνωση για δεκαετίες, αυτοί που δεν ξεκίνησαν τις περικοπές από τα δικά τους σκανδαλώδη προνόμια, αυτοί που έχουν εξασφαλίσει ατιμωρησία ακόμη και για προδοτικές προς την Πατρίδα πράξεις τους, αυτοί απαιτούν από εσάς να τους δώσετε τη διακυβέρνηση της χώρας, γιατί έχουν το θράσος να λένε ότι αυτοί γνωρίζουν το δρόμο της εξόδου από την κρίση.

Εμείς τους απαντάμε ότι αυτό που πρέπει να αρχίζουν να συνηθίζουν είναι ο δρόμος προς το εδώλιο του κατηγορουμένου για όσα έπραξαν ή παρέλειψαν να πράξουν.

Έναν δρόμο όχι μέσα από ακρότητες και στήριξη ούτε ακραίων ναζιστικών κομμάτων που εκμεταλλεύονται το θυμό των Ελλήνων, ούτε άλλων υποτίθεται νέων και ανεξάρτητων που χρησιμοποιούν τα ίδια φθαρμένα και υπεύθυνα για τη σημερινή κατάσταση της χώρας πολιτικά πρόσωπα και τα οποία σίγουρα μετά τις εκλογές θα τρέξουν να συνεργασθούν με αυτούς που καταγγέλλουν, γιατί υποτίθεται θα το επιτάσσουν οι ανάγκες της Πατρίδας.

Το υπάρχον πολιτικό σύστημα εξουσίας πρέπει να διαλυθεί και αυτό θα γίνει μόνο με  την είσοδο στο κοινοβούλιο νέων δημοκρατικών κομμάτων, τα οποία θα κάνουν πράξη τη θέληση του Ελληνικού λαού για την ΤΙΜΩΡΙΑ των υπευθύνων και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της Πατρίδας.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ένα νέο δημοκρατικό κόμμα, μένοντας μακριά από συνεργασίες με όσους κατείχαν ή κατέχουν πολιτική θέση δίνει τη μάχη της απαλλαγής από το φαύλο πολιτικό κατεστημένο.

Τα μέλη του, απαρνούμενα προσωπικές επιδιώξεις, εγκαταλείποντας προσωπική και οικογενειακή ζωή και υποβαλλόμενα σε οικονομικές θυσίες, θέτουν τον εαυτό τους στη διάθεση της Πατρίδας γιατί πιστεύουν ότι αυτό έχει ανάγκη σήμερα η Ελλάδα μας, την ανιδιοτελή προσφορά στον κοινό σκοπό της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και της ΤΙΜΩΡΙΑΣ.

Ο Νικόλαος Καρδούλας είναι υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις