ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η πίτα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ

Σε μία λιτή αλλά όμορφη εκδήλωση την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, η γυναικεία  ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ έκοψε την πίτα της για το 2018.

Η κοπή της  πίτας πραγματοποιήθηκε σε μία ζεστή ατμόσφαιρα στο γνωστό Cafe-bar  “ΟΞΥΓΟΝΟ”, με αρκετούς φίλους της ομάδας να δίνουν το παρών.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν ο διεθνής Λαρισαίος ποδοσφαιριστής Βαγγέλης  Μόρας για την προσφορά του στον αθλητισμό όπως και για το ήθος του και  το κοινωνικό του έργο.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Γιώργος Νάκας παρέδωσε  το αναμνηστικό στον διεθνή ποδοσφαιριστή, δίνοντας παράλληλα τις ευχές  του στις αθλήτριες της ομάδος αλλά και στον βραβευόμενο για το μέλλον  του ποδοσφαιρικό ή μη.

Ο Βαγγέλης Μόρας με τη σειρά του ευχαρίστησε το  Σωματείο για την βράβευση αυτή και απευθυνόμενος στις αθλήτριες της  ΑΕΛ τόνισε την μεγάλη σημασία της σκληρής δουλειάς και της επιμονής  στον αθλητισμό.

Στην συνέχεια βραβεύτηκε ο Χρυσός υποστηρικτής της Γυναικεία ομάδας,  το Κέντρο αποκατάστασης “ANIMUS-Κυανός Σταυρός” για την μεγάλη του  προσφορά στην ομάδα.

Το αναμνηστικό παρέλαβε ο κος Ιωάννης Νταβέλης  από την έφορο του τμήματος κα Αθανασία Τσακνάκη. Ο κος Νταβέλης  ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του το Σωματείο και ευχήθηκε υγεία  σε αθλητές και γονείς.

Τελευταία βράβευση ήταν αυτή των αθλητριών της ΑΕΛ, Παναγιώτα  Βλασιάδου και Σοφία Σακελλάρη, για την συμμετοχή τους στην  προκριματική φάση της Εθνικής Κορασίδων για το UEFA U17 Womens  Championship 2017.

Τα αναμνηστικά παρέδωσε στις δύο νεαρές αθλήτριες ο  παλαίμαχος της ΑΕΛ Ηλίας Σελιώνης που εκπροσώπησε στην εκδήλωση τον  σύλλογο παλαιμάχων ΑΕΛ, ο οποίος στις δηλώσεις του αφού συνεχάρη τις  δύο νεαρές αθλήτριες για τις επιτυχίες τους, ανέφερε το πόσο  εντυπωσιασμένος είναι από το θέαμα που προσφέρει η Γυναικεία ομάδα  στους αγώνες της όπως και με τις ικανότητες ορισμένων παικτριών της  ομάδας.

Μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε η κοπή της πίτας με τις αρχηγούς της  ΑΕΛ, Δήμητρα Ρήγα, Γιόβαννα Σρετένοβιτς και Φαίδρα Λόγου να παίρνουν  τον λόγο και αφού ευχήθηκαν σε όλο τον κόσμο υγεία έδωσαν στον κόσμο  την υπόσχεση ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της.

Στο ίδιο κλίμα  κινήθηκε και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γκαλίτσιος ο οποίος εκτός  από υγεία ζήτησε και την στήριξη του κόσμου ο οποίος φέτος δεν είναι  τόσο κοντά στην ομάδα όσο θα έπρεπε και όσο της αξίζει.

Η βραδιά όμως δεν τελείωσε εκεί. Στην συνέχεια ακολούθησε ζωντανό  μουσικό πρόγραμμα με την Σέντερ Φορ της ομάδας Μαρία Σπυροπούλου, η  οποία κατέπληξε τους πάντες και με τις φωνητικές της επιδόσεις. Ο  χορός και το τραγούδι κράτησε μέχρι αργά με τους θαμώνες του  καταστήματος να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι από τον τρόπο με τον  οποίο εξελίχθηκε η βραδιά.

Το Σωματείο της ΑΕΛ αφού αρχικά ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με  την παρουσία τους την εκδήλωση του τμήματος, νιώθει την ανάγκη να  ευχαριστήσει και όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης  ξεκινώντας με τον Μέγα χορηγό της ομάδας την εταιρία OPEN CARE, το  Cafe-bar ΟΞΥΓΟΝΟ για την υπέροχη φιλοξενία στον χώρο, το  ζαχαροπλαστείο JELO του κου Γιάννη Γκλαρογιάννη για τις πίτες του όπως  και τους φίλους της ομάδας Νίκο Κούτρα για το φωτορεπορτάζ και Μάριο  Αμαρλαριώτη για την βοήθειά του στην τέλεση της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις