ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Επιτέλους νίκη για την ΑΕΛ!- Με γκολ του Ντέλετιτς κέρδισε τον Πλατανιά (φωτό + βίντεο)

Την πρώτη νίκη της εντός του 2018 έκανε το απόγευμα της Κυριακής η ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, κερδίζοντας 1-0 τον ουραγό της βαθμολογίας, Πλατανιά Χανίων.

Σκόρερ για τους «βυσσινί», ήταν ο Ντέλετιτς, με γκολ στο 69΄ λεπτό της αναμέτρησης.

Δείτε το γκολ

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε η ΑΕΛ κόντρα στον Πλατανιά με 1 – 0, χάρη στο τέρμα του Μίλος Ντέλετιτς που επέστρεψε από τον τραυματισμό του μετά από ένα μήνα και δέκα ημέρες!

Μάλιστα, με την επιστροφή της ΑΕΛ στις νίκες, το ντεμπούτο του Ντόστανιτς στο πάγκο της ΑΕΛ χαρακτηρίστηκε και θετικότατο με τους «βυσσινί» να παίρνουν το τρίποντο με το φτωχό πλην τίμιο πάντα, 1 – 0.

Η ΑΕΛ υποδέχθηκε τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League, με τους τρεις βαθμούς και τη νίκη να αποτελούν μονόδρομο για τους «βυσσινί» ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Υπεροχή των «βυσσινί» και ευκαιρία με τον Ναζλίδη

Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν όπως ήθελαν το παιχνίδι, δηλαδή έχοντας τη κατοχή της μπάλας με επιθετικό προσανατολισμό. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε και στο 20ο  λεπτό.

Η ΑΕΛ βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και ο Γιάννης Μασούρας τροφοδότησε τον Θωμά Ναζλίδη και ο τελευταίος πλάσαρε από πλεονεκτική θέση, όμως ο Κλιάϊτς αντέδρασε σωστά και απέκρουσε με τα χέρια το σουτ του επιθετικού των γηπεδούχων. Σημαντική στιγμή για την ΑΕΛ όπου έφθασε κοντά στο γκολ.

Η απάντηση από τον Πλατανιά ήρθε στο 29ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Ενσικουλού σούταρε από τα αριστερά, όμως ο Μπόζοβιτς δήλωσε παρόν, απέκρουσε τη μπάλα και την έβγαλε σε κόρνερ. Κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο για την ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Πιο επιθετική ΑΕΛ με την είσοδο του Ντέλετιτς

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν θέλησε να χάσει την ευκαιρία για θετικό ντεμπούτο στο πρώτο του παιχνίδι της ΑΕΛ και από την έναρξη του δευτέρου μέρους, έκανε την ομάδα πιο επιθετική. Και αυτό διότι, στη θέση του Βασίλη Ρέντζα πέρασε ο Μίλος Ντέλετιτς, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να αγωνίζεται μετά από τον τραυματισμό που είχε.

Οι «βυσσινί» λοιπόν συνέχισαν να έχουν τη κατοχή της μπάλας και η πρώτη απειλή στην εστία του Πλατανιά σημειώθηκε στο 50ο λεπτό. Οι παίκτες της ΑΕΛ γύρισαν ωραία τη μπάλα και ο Αντνάν Αγκάνοβιτς σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον πορτιέρο του Πλατανιά, Κλιάϊτς να πέφτει και να μαζεύει τη μπάλα.

Επέστρεψε με γκολ ο Σέρβος!

Το συγκρότημα του Ράτκο Ντόστανιτς είχε συνέχεια με τη κατοχή της μπάλας και πίεση προς τα «καρέ» του Πλατανιά με αποτέλεσμα να σημειώνει τέρμα στο 69ο λεπτό με τον Ντέλετιτς!

Η ΑΕΛ βρέθηκε λοιπόν ξανά στην επίθεση και ο Ναζλίδης συνδυάστηκε ωραία με τον Περόνε, με τον πρώτο να βγάζει σε θέση βολής τον Μίλος Ντέλετιτς και ο Σέρβος μεσοεπιθετικός σκόραρε, καθώς η μπάλα από το δικό του σουτ κατέληξε στα δίχτυα του Κλιάϊτς για το 1 – 0!

Με τη συμπλήρωση ενενήντα λεπτά αγώνα, ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος, Ντέλετιτς, είχε μία νέα ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του αλλά και τα δικά του, όμως ο Κλιάϊτς κατάφερε με τα πόδια να βγάλει σε κόρνερ. Το κόρνερ πέρασε ανεκμετάλλευτο για το σύνολο του Ράτκο Ντόστανιτς.

Στο υπόλοιπο του αγώνα οι «βυσσινί» κράτησαν το υπέρ τους σκορ, με την ΑΕΛ να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες, με τη τελευταία νίκη της ΑΕΛ να καταγράφεται στις 17 Δεκεμβρίου, εκεί όπου είχε επικρατήσει της Λαμίας εκτός έδρας χάρη στα δύο τέρματα και πάλι του Μίλος Ντέλετιτς!

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (46′ Ντέλετιτς), Γουάλας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Λαγός (61′ Περόνε), Αγκάνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Μασούρας, Ναζλίδης (74′ Λεοζίνιο), Κρίζμαν.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάϊτς, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Πετρόπουλος (83′ Κασάλιτσα), Καρυπίδης, Στάμου (74′ Ουντότζι), Βάντερσον (54′ Στανισάβλιεβιτς), Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Νίλι, Ενσικουλού.

arenalarissa.gr / video: novasports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις