ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας από Φάρσαλα: «Θα προστατέψουμε το κράτος δικαίου»

«Είμαστε πολλοί, γινόμαστε κάθε μέρα περισσότεροι, αποτελούμε πλέον την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, έτοιμοι να δώσουμε εντολή διακυβέρνησης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να βάλουμε και πάλι τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης, προστατεύοντας τα κυριαρχικά της δικαιώματα, προστατεύοντας το κράτος δικαίου, τους νόμους και τη δικαιοσύνη, προστατεύοντας τα ατομικά δικαιώματα και το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και τη ζωή». Με τα λόγια αυτά, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, κ. Χρήστος Κέλλας, απευθύνθηκε στο κοινό που έσπευσε να δώσει το παρόν στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρσάλων, με προσκεκλημένο τον πρώην υπουργό, βουλευτή Β΄ Αθηνών της ΝΔ, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Καλωσορίζοντας τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ και αφού συνεχάρη την Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης των Φαρσάλων, κ. Μαργαρίτα Γκότη και τα μέλη της, ο Λαρισαίος πολιτικός τόνισε:

«Ο Άδωνις δεν έχει ανάγκη ιδιαίτερων συστάσεων. Όλοι σας γνωρίζετε τη μαχητικότητά του, τις θέσεις και τις απόψεις του, το μεγάλο έργο που έχει επιδείξει από όποια θέση ευθύνης έχει κληθεί να υπηρετήσει την πατρίδα.

Παρόλο που δε χρειάζεται, λοιπόν, ιδιαίτερες συστάσεις, θα ήθελα να πω μια μόνο κουβέντα, για τον ίδιο και την πορεία του.

Ο Άδωνις, αυτή τη χρονική στιγμή, βρίσκεται στο στόχαστρο της πιο καταστροφικής, της πιο ιδεοληπτικής, της πιο αδίστακτης κυβέρνησης που έχει περάσει από τη χώρα. Βρίσκεται στο επίκεντρο μιας σκευωρίας που έχει στηθεί στο υπόγειο του Μαξίμου και διευθύνεται από το ισόγειο του ίδιου κτιρίου, με στόχο να τσαλακωθούν οι πολιτικοί αντίπαλοι, που αποτελούν εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Οφείλουμε, λοιπόν, όλοι μας από εδώ, από τα Φάρσαλα, να πούμε «Άδωνι δεν είσαι μόνος σου στη μάχη αυτή. Δεν είσαι μόνος, γιατί αυτή η μάχη δεν είναι μόνο προσωπική, δεν είναι μόνο παραταξιακή, είναι δυστυχώς ή ευτυχώς εθνική. Είναι μια μάχη που αφορά, πρωτίστως, την προάσπιση των θεσμών και της λειτουργίας της ίδιας της δημοκρατίας μας».

«Οι καιροί, φίλοι και φίλες, είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι», σημείωσε στη συνέχεια ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, τονίζοντας πως «η χώρα μας κυβερνιέται από μια παρέα ανθρώπων που δε θα διστάσουν να κάνουν τα πάντα, αρκεί να διατηρήσουν, για όσο το δυνατόν περισσότερο, την εξουσία, που επιζητούσαν εδώ και δεκαετίες. Οφείλουμε όλοι, να δώσουμε τη μεγάλη μάχη, σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη, σε κάθε γωνιά της χώρας, ώστε να πείσουμε και τον τελευταίο Έλληνα πολίτη για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται».

«Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα, έναντι των επόμενων γενεών, να αδιαφορήσουμε ή να λιγοψυχήσουμε. Όλοι  μαζί, με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα δώσουμε και αυτή τη μάχη και θα την κερδίσουμε. Έχουμε μάθει στα δύσκολα. Έχουμε μάθει στον αγώνα. Θα τα καταφέρουμε!», κατέληξε ο κ. Κέλλας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις