ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Bόλος: Χτύπησε την 16χρονη έγκυο σύντροφό του και καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία

Μια 16χρονη που δέχεται τη βία από τον σύντροφό της παρακαλούσε χθες το δικαστήριο να τον αφήσει ελεύθερο, ενώ οι γονείς της ζητούσαν της καταδίκη του για να «γλιτώσει το παιδί τους». Απίστευτες σκηνές χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου που καταδίκασε έναν 20χρονο τσιγγάνο για βία σε βάρος της 16χρονης φίλη του, που κυοφορεί το παιδί του.

Η νεαρή που έχει φύγει από το σπίτι της, διέκοψε το σχολείο και έμεινε έγκυος ζητούσε από το δικαστήριο να τον απαλλάξουν από τις κατηγορίες, με τους γονείς της να παρακαλάνε την έδρα για την καταδίκη του και να δηλώνουν πως έχουν χάσει το παιδί τους για το οποίο δεν ξέρουν που μένει και πως περνά τη ζωή του.

Ο 20χρονος πριν δύο μέρες συνελήφθη για βιαιοπραγία εναντίον της νεαρής Βολιώτισσας και καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών και τριών μηνών για ενδοοικογενειακή βία και αρπαγή.

Στην απολογία του είπε πως δεν την χτύπησε καθώς ένα …χαστούκι και μάλιστα ελαφρύ δεν είναι βια, ενώ ανέφερε πως της επιτέθηκε επάνω σε καυγά γιατί η 16χρονη ήθελε να σπάσει πράγματα στο σπίτι.

Την απολογία του στήριζε και η ανήλικη που ζητούσε να μην καταδικαστεί ο σύντροφός της, ο οποίος παρότι καταδικάστηκε και για αρπαγή αποχώρησε από το δικαστήριο μαζί με την σύντροφό του, αφήνοντας πίσω εμβρόντητους τους γονείς της κοπέλας.

e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις