ΛΑΡΙΣΑ

Ενημέρωση στο Γυμνάσιο Κοιλάδας για τις δυνατότητες σπουδών μετά το Λύκειο

Στοχεύοντας στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών μας για τις σπουδές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, την κατάρτιση και την είσοδο στην αγορά εργασίας, το Γυμνάσιο και οι Λυκειακές Τάξεις Κοιλάδας σε συνεργασία με την υπεύθυνη Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) Λάρισας κ. Βλαχοδήμου Ευπραξία πραγματοποίησαν:

Τη θεσμοθετημένη από το ΥΠΠΕΘ Ημέρα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ τάξης γυμνασίου με σκοπό την παροχή έγκαιρης και έγκυρης πληροφόρησης και συμβουλευτικής στήριξης, σχετικά με τις επιλογές και τις διεξόδους που έχουν μετά το γυμνάσιο.

Βιωματικό εργαστήριο αναζήτησης εκπαιδευτικής πληροφορίας των μαθητών της Α’ τάξης λυκείου σχετικά με τις επιλογές που έχουν στο τέλος αυτής της τάξης.

Συνάντηση Σχολικού Επαγγελματικού προσανατολισμού με μαθητές της Β και Γ τάξης λυκείου με σκοπό να απαντηθούν όλες οι απορίες τόσο σχετικά με το σύστημα πρόσβασης και τις σπουδές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όσο και με τις επιλογές που υπάρχουν εκτός πανελλαδικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις