ΛΑΡΙΣΑ

Άδωνις από Λάρισα: «Τελειώνει το παραμύθι του άσπιλου και αμόλυντου Τσίπρα»

«Το παραμύθι του άσπιλου και αμόλυντου Τσίπρα θα τελειώσει με όσα αποκαλυφθούν στο πλαίσιο της Προανακριτικής Επιτροπής», τόνισε το απόγευμα της Παρασκευής από τη Λάρισα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά όσα υποστηρίζει από το πρωί σήμερα σε αθηναικά Μέσα Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, «ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, όλη τη διάρκεια της δικής μου θητείας στο υπουργείο Υγείας, και όχι μόνο καταψήφισε κάθε μεταρρύθμιση που ήταν εναντίον των φαρμακοβιομηχάνων. Δεν γνωρίζω, αν το έκανε για ίδιον όφελος, αλλά από τη στιγμή που έφτιαξε αυτή τη σκευωρία με την οποία κατηγορούνται δύο πρώην πρωθυπουργοί και άλλοι πολιτικοί του αντίπαλοι επειδή κάποιοι «προστατευόμενοι μάρτυρες» απλά νομίζουν, άκουσαν ή πιστεύουν, τότε και ο ίδιος θα αναγκαστεί να δώσει εξηγήσεις και να ανοίξουν οι προσωπικοί του λογαριασμοί, όπως θα γίνει και με τους δικούς μου».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε επίσης την θέση ότι όλη η ιστορία με τη Novartis είναι μια προσπάθεια του πρωθυπουργού να αλλάξει την πολιτική ατζέντα μετά την σφοδρή εναντίωση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού απέναντι στην υπόσχεση που ο Τσίπρας έχει δώσει στην Μέρκελ να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας.

«Θα βρουν όμως απέναντί τους όλους τους Έλληνες, αν κάνουν κάτι τέτοιο. Δεν τους σώζουν ούτε μία, ούτε δέκα, ούτε εκατό Novartis», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο πρώην υπουργός Υγείας και στο θέμα του πορίσματος για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας σε νοσοκομείο της Κρήτης, το οποίο καθυστέρησε τόσους μήνες να γνωστοποιηθεί με παρέμβαση του νυν αναπληρωτή υπουργού, Παύλου Πολάκη, λόγω εμπλοκής συγγενικού του προσώπου, σύμφωνα με τον ίδιο.

Εντωμεταξύ, μιλώντας για τη νέα του ιδιότητα του υπεύθυνου του κόμματος στη Θεσσαλία για τις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις, έκανε λόγο για «ευχάριστο πονοκέφαλο», καθώς «οι αιτήσεις που ήδη έχουμε είναι πολύ περισσότερες από τις θέσεις που πρέπει να καλυφθούν», ενώ ανακοίνωσε ότι τον επόμενο μήνα θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλη την Θεσσαλία, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

Τον κ. Γεωργιάδη προλόγισαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας, ο οποίος εξέφρασε την χαρά και την τιμή στο πρόσωπό του, κάνοντας λόγο για Βατερλό της κυβέρνησης στην προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή, καθώς και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας του κόμματος, Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος ανέφερε ότι «ο Αδωνις Γεωργιάδης, κυνηγήθηκε και κυνηγιέται, αλλά πάντα βγάζει ασπροπρόσωπη την παράταξη», για την οποία τόνισε ότι είναι ενωμένη και … μπετόν αρμέ, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Απόψε, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι ομιλητής στη συνεστίαση της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων του κόμματος.

Μενέλαος Κατσαμπέλας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις