ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ο Astra έκοψε την πίτα του – Το τρίπτυχο του καναλιού για το 2018

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψαν χθες οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA Κεντρικής Ελλάδας, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού στην πόλη του Βόλου.

Εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, τονίστηκε ιδιαίτερα η στόχευση του τηλεοπτικού σταθμού για τους επόμενους μήνες, που δεν είναι άλλο από το τρίπτυχο, Επιτυχία – Ποιότητα – Κοινωνία.

Το πρώτο σκέλος αναφέρεται στην επιτυχία που σημειώνει τα τελευταία χρόνια ο ASTRA στις μετρήσεις τηλεθέασης, αφού έχει παγιώσει την πρώτη θέση στην προτίμηση των τηλεθεατών, σύμφωνα με όλες τις μετρήσεις. Στόχος είναι και το 2018 να καταφέρει να κρατηθεί στην ηγετική θέση που κατέχει, αλλά και να αυξήσει τη διαφορά του από τον ανταγωνισμό.

Ο Πρόεδρος του ASTRA κ. Μάνος Κοκκίνης τόνισε μάλιστα ότι «ανταγωνιστές μας πλέον δε θεωρούνται τα υπόλοιπα περιφερειακά κανάλια, αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας».

Το δεύτερο σκέλος αναφέρεται στην Ποιότητα του προγράμματος. Φέτος, ο ASTRA είναι το μοναδικό περιφερειακό κανάλι της χώρας που μεταδίδει 21 εσωτερικές παραγωγές και συμπαραγωγές. Παράλληλα, ο εμπλουτισμός του προγράμματος με ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και οι νέες ζώνες που θεσπίστηκαν, όπως και η αύξηση των ωρών της ενημέρωσης, είναι κάποια από τα στοιχεία που εντυπωσιάζουν.

Το τρίτο σκέλος του τρίπτυχου είναι η Κοινωνία. Ο ASTRA, αυτά τα 26 χρόνια λειτουργίας του έχει αποδείξει ότι βρίσκεται στο πλευρό του πολίτη, υιοθετώντας κάθε δράση με αναφορά στην αλληλεγγύη. Το σύνθημα «όλοι μαζί, απέναντι στην κρίση – Θα τα καταφέρουμε» αποτελεί την κυρίαρχη πεποίθησή μας.

Ο ΑSTRA απευθύνεται σε 1.000.000 τηλεθεατές μέσα από την πλατφόρμα της DIGEA, σε χιλιάδες τηλεθεατές μέσω της πλατφόρμας της CYTA, αλλά και σε ολόκληρη τη γη μέσω του διαδικτύου με τη συνεχή ροή προγράμματος στο astratv.gr.

Όλοι οι εργαζόμενοι του ASTRA, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικό προσωπικό, αλλά και η Διοίκηση της εταιρείας εύχονται στους τηλεθεατές καλή χρονιά με υγεία και προκοπή.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις