ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο Φυντάνης έφαγε με τον Κούγια και λίγο μετά έμαθε από το ίντερνετ ότι απολύθηκε! – Τι λέει στην επιστολή προς τους παίκτες

Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από το “διαζύγιο” του Ηλία Φυντάνη με την ΑΕΛ φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας με αποκλειστικό ρεπορτάζ του, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας “Ελευθερία” Σωτήρης Κέλλας.

Στο ρεπορτάζ επικαλείται ασφαλείς πληροφορίες, βάσει των οποίων “ο Ηλίας Φυντάνης έμαθε την απομάκρυνσή του από το διαδίκτυο (!) καθώς δεν είχε ενημέρωση, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες δείπνησε λίγο νωρίτερα από την ανακοίνωση μαζί με τον Αλέξη Κούγια σε γνωστό οβελιστήριο της Νεάπολης. Στη διάρκεια του δείπνου συζητούσαν για την ομάδα και κυρίως για δύο παίκτες (Λαγό και Αγκάνοβπς), ενώ διαπίστωσαν από κοινού την κόπωση ορισμένων παικτών.

Όταν χώρισαν ο Ηλίας Φυντάνης δεν γνώριζε, λίγη ώρα πριν την ανακοίνωση, τίποτα για το γεγονός.

Χθες λόγω της αλλαγής της ώρας της προπόνησης δεν πήγε στους παίκτες, έφυγε για Αθήνα, και έδωσε στον τεχνικό διευθυντή Βασίλη Βάνη μια αποχαιρετιστήρια επιστολή προς τους ποδοσφαιριστές, που ανέφερε τα εξής: «Έπειτα από αυτό το περιπετειώδες και όμορφο ταξίδι που έζησα ευρισκόμενος στο τιμόνι της ιστορικής και μεγάλης ομάδας της ΑΕΛ, παρέα με όλους εσάς τους υπέροχους ποδοσφαιριστές με τον άψογο χαρακτήρα σας και τον επαγγελματισμό σας εντός και εκτός γηπέδου. Φεύγω έχοντας στη βαλίτσα μου όμορφες αναμνήσεις, πολλούς καινούργιους φίλους και αληθινούς οι οποίοι αναγνώρισαν στο πρόσωπό μου την αγάπη και το πάθος που είχα για την ΑΕΑ, πάντα με τη δική σας συμπαράσταση.

Είμαι υπερήφανος για εσάς όλους έναν – έναν ονομαστικά, γιατί γνώριζα ότι δίνετε ψυχή και σώμα για να έρθουν οι επιτυχίες. Είμαι υπερήφανος για εσάς για την υπέρβαση που κάνατε να ξεφύγει η ομάδα από την τελευταία θέση.

Έχοντας σε 22 παιχνίδια 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες, φέρνοντας δε την ΑΕΛ στους «4» του κυπέλλου με πολλές ελπίδες να παίξει στον τελικό.

Και αυτό οφείλεται σε εσάς αποκλειστικά. Πέρασα μοναδικές στιγμές σε αυτό το ταξίδι και σας ευχαριστώ όλους. Καλή δύναμη, κουράγιο και υγεία! Ο προπονητής σας Ηλίας Φυντάνης».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις