ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια κόντρα Πολάκη-Άδωνη στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη σύσταση προανακριτικής σχετικά με την υπόθεση Νοvartis.

«Με θωρείς που σε θωρώ Πολάκη; Εσύ θα ονειρεύεσαι ότι θα με βάλεις φυλακή, εγώ θα σε βάλω» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, απευθυνόμενος προσωπικά στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

«Έχεις δώσει οκτώ εκατ. ευρώ στον Γιαννικουλόπουλο χωρίς καμία σύμβαση από το ΚΕΕΛΠΝΟ . Αν η Παπασπύρου έχει τσίπα, θα στείλει επιθεωρητές αύριο να ελέγξει με βάση ποιο νομικό πλαίσιο δώσατε οκτώ εκατ. ευρώ και μην διανοηθείτε να ψηφίσετε ξανά όπως πέρυσι το καλοκαίρι διότι τώρα θα είναι φωτογραφική και θα εκπέσει στα δικαστήρια. Εγώ θα κάνω μηνυτήρια αναφορά μπας και κουνηθεί κανείς εισαγγελέας» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Πολάκη.

«Ως προς την μικρή Μελίνα. Προφανώς είναι συμπτωματικό ότι το ΣΕΥΥΠ έχει βγάλει από το 2016 εξαιρετικά επιβαρυντικό πόρισμα για την Νεκταρία Πολάκη και μένει κλειστό στα συρτάρια. Προφανώς , συμπτωματικό είναι που είναι συγγενής σας, δεν έχετε καμία σχέση με αυτή τη συγκάλυψη. Ντροπή σας» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Τη λάσπη στη γυρίζω. Δεν είμαστε το ίδιο και δεν θα γίνουμε ποτέ» του απάντησε μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις