ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Γιατί ο Κούγιας έδιωξε το Μόρα – Διαβάστε το παρασκήνιο

Το σενάριο της παραίτησης του Ηλία Φυντάνη από τον πάγκο της ΑΕΛ «αμέσως μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό» ακούγονταν πολύ έντονα τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα δημοσιογραφικά – και όχι μόνον – στέκια της Λάρισας.

Ωστόσο, ο «εκρηκτικός» προπονητής της ΑΕΛ, που το τελευταίο διάστημα απασχόλησε την επικαιρότητα λόγω των… «θερμών διαλόγων» που είχε με φιλάθλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έφυγε μεν από την ομάδα, αλλά όχι οικειοθελώς. Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης, ο Αλέξης Κούγιας τον απέλυσε. Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου» κατά πολλούς.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και με τον Βαγγέλη Μόρα. Η επιστροφή του Λαρισαίου με θητεία σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, απασχόλησε με πηχυαίους τίτλους – και όχι αδίκως – την επικαιρότητα.

Ουδείς μπορούσε να φανταστεί στις 31 Ιανουαρίου, την τελευταία ημέρα των χειμερινών μεταγραφών, πως μία τόσο «σπουδαία» μεταγραφή για την ΑΕΛ που έκανε πανελλαδικό ντόρο, θα κατέληγε σε ένα κυριολεκτικό Βατερλό σήμερα τα ξημερώματα.

Γιατί όμως ο Βαγγέλης Μόρας που έφαγε το καμπιονάτο με το… κουτάλι, δεν έπαιξε ούτε λεπτό στην σούπερλίγκα με την ΑΕΛ; Γιατί αποτέλεσε την τέταρτη ουσιαστικά επιλογή του προπονητή και πάνω απ’ όλα γιατί ο Κούγιας μαζί με τον Φυντάνη, «τελείωσε» και τον διεθνή Λαρισαίο αμυντικό;

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ διαπίστωσε πως η «είσοδος» του Μόρα στα αποδυτήρια δημιούργησε αναστάτωση, που κατά τον ίδιο, είχε άμεσο αντίκτυπο στα αποτελέσματα της ομάδας. Μάλιστα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, ο Αλέξης Κούγιας φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παίκτη και να του επεσήμανε την παραπάνω διαπίστωσή του.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις