ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στην παραλία του Βόλου και διασκέδασαν σε αποκριάτικους ρυθμούς (photos)

Μασκαράδες κάθε ηλικίας “πλημμύρισαν” χθες το απόγευμα την παραλία του Βόλου και παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις για την Αποκριά.

Ποικίλες οι αποκριάτικες στολές ενώ ξεχώρισε η ομάδα των “ζόμπι” που είχε μπει για τα καλά στον ρόλο της και βάδιζε με τον ίδιο τρόπο στην παραλία.


Στο ύψος της Τράπεζας της Ελλάδος στήθηκε εξέδρα για τις παραστάσεις χορού και τις live αποκριάτικες μουσικές.

Στις 5.00 το απόγευμα ξεκίνησε η παρουσίαση χορευτικών ομάδων με τη  μπάντα “Salsantana” με τους Adriana Santana και Νίκο Μπάρμπα, ενώ ακολούθησε το β’ μέρος παρουσίασης των χορευτικών ομάδων και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε 7μελής μπάντα με τις φωνές των Άγγελου Σιανίδη και Άρτζυ Λύτρα και μουσικές επιλογές του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Ανάμεσα στις χορευτικές ομάδες και τις μπάντες υπήρχαν και μαθήματα χορού για το κοινό, ώστε να ακολουθούν ρυθμικά τις μουσικές προτάσεις χορευτών και τραγουδιστών. Η παρουσίαση της παράστασης έγινε από τονB Boy Saspens, γνωστό performer στο χώρο του Break Dance και του Hip Hop, που ξεσήκωσε με το χιούμορ και τις χορευτικές – ακροβατικές του ικανότητες το κοινό.

 

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν οι σχολές χορού: Antigravity Dance Lab της Εύας Παπαπαναγιώτου, Belly Dance and More της Ντίας Πιλάτου, Break A Move του Κωνσταντίνου Πανόπουλου, Dance Academy – Δέσποινα Ακρίβου, Dance Studio της Νίκυ Κρίσλοου και ο Σύλλογος Χορού Ευ Εν Χορώ Ζειν με υπευθύνους τους Τέλη Κατσιούλα, Δέσποινα Ιωαννίδου, Ελευθερία Καρανίκα. Χορογραφούν επίσης οι: Κατερίνα Σαρρή, Νικολέτα Δεφαράνα, Αλέξανδρος Τσάρα, Παναγιώτης Λύτρας, Βάσω Παπαδημητρίου, Μαρίνα Μιχαηλίδου, Κωνσταντίνος Ντόντα, Γεωργία Κυριαζή, Μαρίτα Τσάτσου.

Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου – Καθαρή Δευτέρα στην παραλία του Βόλου μεταξύ Αγίου Κωνσταντίνου και Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και παράλληλα με το πάρκο, θα στηθεί μπουφές με παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα και ποτά, ενώ το μουσικό πρόγραμμα της εκδήλωσης για τα Κούλουμα έχει αναλάβει 6μελής λαϊκή ορχήστρα και special guest το Στέλιο Διονυσίου.

e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις