ΛΑΡΙΣΑ

“Βασίλεψαν” τα ΚΑΠΗ του πρώην δήμου Κοιλάδας

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων πραγματοποίησαν εκδήλωση κοπής πίτας των ΚΑΠΗ στα χωριά του πρώην Δήμου Κοιλάδας και συγκεκριμένα στις τοπικές κοινότητες Ελευθερών, Κοιλάδας, Λουτρού, Ραχούλας, Μάνδρας και Κουτσόχερου. Τα μέλη των ΚΑΠΗ γευμάτισαν, χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους ευχόμενοι Καλή Χρονιά.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων, κος Κων. Τσαούσης στην ομιλία του αναφέρθηκε στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής για τις δωρεάν παροχές στα μέλη των ΚΑΠΗ καθώς και την δημιουργία νέων χώρων στο Ελευθεραί και τη Μάνδρα. Ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κος Δημήτρης Δεληγιάννης αναφέρθηκε στην ένταξη της περιοχής, για πρώτη φορά, στα προγράμματα των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων και στον μελλοντικό σχεδιασμό νέων δράσεων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης, ο εντεταλμένος στα ΚΑΠΗ δημοτικός σύμβουλος Κων/νος Τσαούσης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κα Καραλαριώτου Ρένα, ο δημοτικός σύμβουλος Παπαδημητρίου Βασίλης, η Διευθύντρια Πρόνοιας κα Έφη Ζιώγα, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Κοιλάδας Νατσίδης Παναγιώτης, Ελευθερών Τόλλιας Θανάσης, Μάνδρας Παπαδόπουλος Κων/νος, οι κοινωνικοί λειτουργοί της πρόνοιας κ.Βάσω Δοβλατανιώτη και Αντιγόνη Μπουχώρη καθώς και πλήθος ηλικιωμένων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις