ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πλήθος κόσμου στην κοπή της βασιλόπιτας του Φοίβου

Μέσα σε εορταστικό κλίμα και σε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο και παιδικά χαμόγελα, οι Ακαδημίες μπάσκετ & βόλεϊ του Συλλόγου του Α.Ο.Φοίβος πραγματοποίησαν το Σάββατο 10/02 μια εξαιρετική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας .

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης κ.Αγοραστός,ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Μπέμπης, ο Περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος σχεδιασμού αθλητικών εγκαταστάσεων κ.Δημότσιος,ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας κ.Φατούρας, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δημάρχου κ.Αλεξούλης, ο τοπικός Δημοτικός σύμβουλος κ.Κουλουψούζης ,εκπρόσωποι χορηγών & υποστηρικτών του συλλόγου κ.Παπαπαθανασίου (Goodys Burger House), Μόκα Ιωάννα (Τοπογράφος Μηχανικός), Καψάλης Δημήτριος (χωματουργικές εργασίες).

Ο κ. Κώστας Αγοραστός αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες τόνισε σχετικά πως η Περιφέρεια βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό και σε όλα τα σωματεία και εξήγγειλε την ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου Γιάννουλης (τοποθέτηση παρκέ, κερκίδας).
Την πίτα ευλόγησε ο Πάτερ Ιωάννης και η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου του Α.Ο.Φοίβος Πέτρο Προβίδα και ακολούθησαν οι τοποθετήσεις όλων των επίσημων προσκεκλημένων με τις οποίες ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Εκ μέρους των Προπονητών μίλησε ο τεχνικός Δ/ντης του συλλόγου και καθηγητής Φυσ.Αγωγής κ.Γιώργος Φωτίου.

Ακολούθησε η ειδική βράβευση , στους αθλητές που πέτυχαν την εισαγωγή σε Πανεπιστήμια & ΤΕΙ της χώρας.Οι αθλητές αυτοί είναι:Παράφορος Χρήστος, Γκόγκος Νίκος, Μπαβέτσιας Κων/νος, Σκουλίδης Γιώργος, Πουτσίκης Μιχαήλ,Παπανικολάου Λάζαρος.

Στη συνέχεια ο σύλλογος μας τίμησε τους χορηγούς & υποστηρικτές του συλλόγου.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις