ΚΟΣΜΟΣ

Έχασαν το σπίτι τους σε πυρκαγιά αλλά η τύχη τους χαμογέλασε ξανά

Πριν από δύο χρόνια, ένα ζευγάρι έχασε το σπίτι του στη μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Φορτ Μακ Μάρεϊ του Καναδά. Πρόσφατα όμως η τύχη του χαμογέλασε ξανά και το έκανε πλουσιότερο κατά 1.000.000 δολάρια Καναδά.

Ο Μπιλ Πέντεργκαστ και η σύζυγός του είδαν το σπίτι τους να καταστρέφεται από την πυρκαγιά «τέρας», όπως αποκλήθηκε, λόγω του μεγέθους και της αγριότητάς της. Η φωτιά κατέστρεψε μεγάλο μέρος της πόλης το 2016.

Σε ένα πρόσφατο ταξίδι στο πατέρα του στο Νιουφάουντλαντ, ο κ. Πέντεργκαστ αγόρασε ένα δελτίο λόττο, γιατί έτσι του ήρθε. Ο πατέρας του είχε ζητήσει να του αγοράσει ένα αναψυκτικό και στο κατάστημα αποφάσισε να αγοράσει και το δελτίο.

Κοιμόταν στο σπίτι της θείας του όταν ξύπνησε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου εξαιτίας μιας αναταραχής. Ένα τυχερό δελτίο είχε αγοραστεί από το κατάστημα όπου είχε πάρει το δικό του. Αποφάσισε να οδηγήσει μέχρι εκεί, όπου και επιβεβαίωσε ότι το τυχερό δελτίο ήταν το δικό του.

Ο 50χρονος άντρας τηλεφώνησε αμέσως στη σύζυγό του, που έκλεισε ένα εισιτήριο για να πάει κοντά του. «Είναι σαν ένα όνειρο», δηλώνει, σύμφωνα με το BBC. Το ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει ένα ταξίδι σε έναν ζεστό προορισμό, καθώς και να τελειώσει με τις επισκευές του σπιτιού και με την αγορά των απαραίτητων επίπλων.

«Πάντα ήθελα μια Mustang και επιτέλους θα την έχω», δήλωσε ακόμη ο 50χρονος.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις