ΛΑΡΙΣΑ

“Βασίλεψαν” τα μέλη του Πανθεσσαλικού Συλλόγου  Αναπήρων Πολιτών

Ο Πρόεδρος κ. Πατσιούρας Αθανάσιος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανθεσσαλικού Συλλόγου  Αναπήρων Πολιτών έκοψαν την ετήσια πίτα τους σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 11 Φεβρουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο «Διόνυσος», στη Λάρισα, με την παρουσία πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Λαρίσης κ.κ. Κέλλας Χρήστος και Μπαργιώτας Κωνσταντίνος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός Κωνσταντίνος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπέμπης Απόστολος, οι Aντιδήμαρχοι, Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κ. Δεληγιάννης Δημήτριος και Πρασίνου και Αμαξοστασίου κ. Ζαούτσος Γεώργιος και η διευθύντρια Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων κ. Ζιώγα Ευθυμία.

Την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.) Θεσσαλίας και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΝ.Σ.Α.Π. κ. Τσιουλάκης Ράλλης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τονίστηκε από πλευράς του Συλλόγου η ανάγκη της από κοινού σύμπραξης της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ΑμεΑ και οι οικογένειες τους στην περιοχή μας.

Ζητήθηκε δε η εκπόνηση μέσα στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Θεσσαλίας ολοκληρωμένου προγράμματος καταπολέμησης των διακρίσεων και ενίσχυσης της Κοινωνικής και Επαγγελματικής ένταξης των ΑμεΑ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις