Παρασκήνιο

Η συμβουλή ενός παλιού για τις χρήσιμες αρετές της πολιτικής

Ο εκλεγμένος για πρώτη φορά βουλευτής Λάρισας Γιάννης Παπαδημόπουλος πίσω στο μακρινό 1989, την εποχή που ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πάλευε με ποσοστά κοντά στο… 50% για την αυτοδυναμία ελέω απλής αναλογικής, με τους νεαρούς “πρωτοκλασάτους” της Νέας Δημοκρατίας, τον τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και τον αναπληρωτή τομεάρχη Παιδείας Χρήστο Κέλλα.

Η κουβέντα έγινε υπό το βλέμμα του… κορνιζαρισμένου Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον κ. Παπαδημόπουλο να διηγείται στιγμές από την πολιτική του καριέρα στο πλευρό του αειμνήστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Τα παραπάνω, στο περιθώριο των επαφών στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας και υπό το βάρος πολιτικών εξελίξεων που ουδείς μπορεί να εκτιμήσει με επαρκή ασφάλεια, για το πού μπορεί να οδηγήσουν.

Η σύνεση, η ψυχραιμία και η εγκράτεια, είναι οι χρησιμότερες αρετές αυτή την περίοδο, φέρεται να είπε ο έμπειρος Ελασσονίτης. Και δεν έχει άδικο, αφού εκλείπουν όχι μόνον από τους πολιτικούς, αλλά ενίοτε και από τους εσωκομματικούς αντιπάλους στις ημέρες μας…

Ιανός

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις