ΛΑΡΙΣΑ

Έκαναν πράξη την αγάπη προς τα παιδιά

Στην Αθήνα μετέβησαν μέλη και φίλοι του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Όσσας θέλοντας να συνδράμουν με την ψυχή τους στο σπουδαίο κοινωνικό και ανθρώπινο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια « η Φλόγα».

Προχώρησαν σε μια πράξη αλληλεγγύης, με σεβασμό και αγάπη στα παιδιά, τους γονείς τους και τους ανθρώπους που νοιάζονται γι’ αυτά και τα στηρίζουν στις περιπέτειες της ζωής τους.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, «στηριζόμενοι μόνο στις δικές μας δυνάμεις και δυνατότητες, συγκεντρώσαμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, βοηθώντας έτσι τον Σύλλογο να πετύχει το μεγάλο του στόχο, να έχουν όλα τα παιδιά ένα χαμόγελο στέλνοντας  ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Ενημερωθήκαμε από την Διευθύντρια της «Φλόγας», συζητήσαμε με το προσωπικό της και καταλάβαμε ότι ο Σύλλογος αντιμετωπίζει τρομερές δυσκολίες και έχει ανάγκη από κάθε είδους βοήθεια. Το συντριπτικό ποσοστό των παιδιών μπορεί να θεραπευτεί  κερδίζοντας έτσι τη μεγάλη μάχη  στην πιο τρυφερή ηλικία.

Η επίσκεψη μας στη «Φλόγα» ήταν μια εμπειρία ζωής.

Η ανωτέρω πράξη δεν έχει σκοπό την αυτοπροβολή και διαφήμιση του συλλόγου, (δεν πρόκειται να ανεβάσουμε στην ιστοσελίδα καμία φωτογραφία), δεν θέλουμε να ακούσουμε κανένα μπράβο κανένας να μην μας δώσει συγχαρητήρια, ελπίζουμε όμως να ευαισθητοποιήσουμε όσους μπορούμε περισσότερους ανθρώπους για να βοηθήσουν όσο μπορούν.

Η ενέργεια αυτή του Συλλόγου δεν προσφέρεται για κοινωνική εκμετάλλευση από κανένα».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις