ΛΑΡΙΣΑΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Οι δύο Λαρισαίοι αυτοδιοικητικοί που… φλερτάρουν με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Με την πρώτη σε ψήφους στις τελευταίες εκλογές Άννα Βαγγενά να έχει προαναγγείλει την αποχώρησή της, αλλά και τα δημοσκοπικά νούμερα να βρίσκονται – αναμενόμενα – χαμηλότερα, λόγω της κυβερνητικής φθοράς, στο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας αναζητούν τα πρόσωπα εκείνα, που με το ειδικό βάρος που φέρουν στην τοπική κοινωνία, θα συμβάλουν ώστε να καταρτιστεί ένα ανταγωνιστικό βουλευτικό ψηφοδέλτιο.

Η ονοματολογία που ουδέποτε σταμάτησε να απασχολεί τις παραπολιτικές στήλες, έχει φέρει στην επικαιρότητα αρκετά πρόσωπα. Υπάρχουν όμως δύο περιπτώσεις, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και προέρχονται από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η πρώτη είναι εκείνη του δημάρχου Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα. Εκλέγεται επιτυχώς από τότε που… θυμάται τον εαυτό του ο κ. Γκουντάρας, αποτελώντας σήμερα τον πλέον πολυνίκη αυτοδιοικητικό στην περιοχή, αν και μόλις σαράντα…κάτι ετών! Στον ΣΥΡΙΖΑ τον θέλουν και δεν το κρύβουν. Έρχονται και κάποιες εμφανίσεις εσχάτως του δημάρχου που ανατροφοδοτούν τα σενάρια για εμπλοκή του στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά τον αντιδήμαρχο Λαρισαίων Παναγιώτη Νταή. “Γέννημα – θρέμμα” του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος και κατά το παρελθόν στο ψηφοδέλτιο, μεθοδικός και αποτελεσματικός στο αντικείμενο που έχει αναλάβει στο πλευρό του Καλογιάννη, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και μάλλον όχι τυχαία. Όταν μάλιστα ερωτάται για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, περιορίζεται σε ένα απλό “έχουμε χρόνο μπροστά μας” για να φουντώσει ακόμη περισσότερο τις φήμες.

Το αν τελικά τους δούμε με την ιδιότητα του υποψηφίου βουλευτή, θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Εφόσον όμως επιβεβαιωθούν οι φήμες, τότε θα μιλάμε για μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εξέλιξη όχι μόνον για τον ισχυρό κυβερνητικό εταίρο, αλλά και για τις κομματικές επιδόσεις γενικότερα στην εκλογική περιφέρεια της Λάρισας…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις